TBMM tarafından “Kamu Denetçisi” seçilen,AK Parti Kurucu üyelerinden eski Nevşehir Milletvekili Mehmet Elkatmış'ın oğlu Tarık Elkatmış bugün Ayşenur Demirbaş ile Akalın Garden Gölbaşı'da düzenlenen görkemli düğünle dünya evine girdi.

Bakanlar şahitlik yaptı...

Tarık ve Ayşenur çiftlerinin Nikahlarını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek kıyarken şahitliklerinde AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Bülent Arınç ve Beşir Atalay yaptılar.

Bülent Arınç burada yapmış olduğu açıklamasında; Bizim Sayın Mehmet Elktamış la olan 40 yıllık bir dostluk kardeşlik ve arkadaşlık hukuğumuz bulunuyor.

-Sayın Beşir Atalay ile ben ve Sayın Elkatmış la birlikte tam 40 yıl önce Hukuk fakültesinden başlayarak süre gelen bir arkadaşlığımız var bu arkadaşlığımız bugünde bitmedi.
İyi ve kötü günlerimizde her zaman birlikte olduğumuz arkadaşlığımızda kader birlikteliği yaparak aynı davaya gönül vermiş insanlar olarak bugünde Kardeşimiz Sayın Mehmet Elkamtış ın evladı Tarık ile Gelin kızımız Ayşenur un bu mutlu günlerinde burada bulunmaktan dolayı son derece mutluyuz.

Heralde gerçek arkadaşlıklarda olması gereken Vefa'nın en güzel örnekleride bu olsa gerek.Ben bir kez daha Anadolun bağrında yetişerek Nevşehir'den Ülkemiz siyasetine kazandırılmış değerli insan Kamu Denetçici Sayın Mehmet Elkatmış ve Ailesine hayırlı olsun dileklerimi sunuyor Tarık ve Ayşenur Elkatmış çiftlerine de Allahtan bir ömür mutluluklar diliyorum dedi.

Tarık ve Ayşenur ELKATMIŞ Çifti Dünya Evine Girdi...
Başkent Ankara Gölbaşı Akalın Garden tesislerinde gerçekleşltirilen Tarık ve Ayşenur Elkatmış çiftlerinin düğünü bir çok siyaset,sanat,spor ve iş dünyasınıda buluşturdu.

Nevşehir den AK Parti Milletvekillerinin yer almadığı Düğünde,Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek ,AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Bülent Arınç ve Beşir Atalay,TBMM Başkanvekili Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz,, Mehmet Elkatmış'ın eski danışmanı Salim Koşar,Bir dönem önceki Avanos Belediye Başkanı Dr.Mustafa Körükcü, Bir dönem önceki Göynük Belediye Başkanı Recep Özbek, Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, Eski Derinkuyu Belediye Başkanı İbrahim Ertaş,Türk Tarih Kurumu Başkan Yardımcılığı görevini yürütenEğitimci-Yazar ve FİB Haber.Com Köşe Yazarımız Sayın Ahmet Belada,Eski Bakan ve Siyasetçilerle,Eski Ürgüp Belediye Başkanı Bekir Ödemiş, Bir dönem önceki Acıgöl Belediye Başkanı İsmail Çavuşoğlu, Eski siyasilerimizŞevki Yılmaz, Eğitimci Yazar ve Turizmci FİB Haber.Com Köşe Yazarı Ömer Nair,Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit,Eski Nar Belediye Başkanı Yusuf Kurugöllü,İş Adamı Musa Ertaş,  STK temsilcileri ile yoğun bir davetli topluluğu katıldı.

ELKATMIŞ AİLESİNİN EN MUTLU GÜNLERİ...
Tarık ve Ayşenur Elkatmış çiftlerinin düğünlerinde Ombudsman Mehmet Elktamış düğün boyunca devetlilerle yakından ilgilendiler...

Kamu Denetçisi Nevşehirli önemli Siyaset adamlarından Sayın Mehmet Elktamış www.fibhaber.coma yapmış olduğu özel açıklamalarında bu en mutlu günümüzde bizleri onurlandıran ve yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum,Allah hepsinden razı olsun dedi..

FİB Haber Merkezi olarak 
Tarık ve Ayşenur Elkatmış çiftlerine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz...

Düğüne ait Fotoğraflarımız geldiğinde www.fibhaber.com arşivine eklenecektir...

Nevşehir ve Kapadokya Bölgesinin Düğün Nişan Sünnet Konser gibi tüm özel günlerinizde Organizasyon Farkıyla FİB Ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın!
0 384 212 9 444