Olimpiyat Müzik etiketiyle 23 Nisan dan itibaren Bütün D&R satış noktalarından ulaşabileceğiniz Ersan Yılmaz’ın Yeni albümünde bir birinden güzel parçalarında muhteşem yorumuyla sevenleriyle buluşuyor…

 Hafta Sonu Sanatçı Ankaralı Namık ile birlikte FİB Ajans ve Organizasyonun Kapadokya Dedeman Otel de ki bir Özel Düğün Organizasyonu için Nevşehir e gelen Sanatçı Ersan Yılmaz yeni albümümün çıkmasının arifesinde Kapadokya nın kendisine ve yeni albümüne çok büyük şans getireceğine inanıyorum dedi. 

Yeni çalışmasını Olimpiyat Müzik'ten piyasaya çıkaracak olan şarkıcı Ersan Yılmaz "Albümümü bekleyen müzikseverlere çok teşekkür ediyorum. İnce eleyip sık dokuduğumuz bir çalışma oluyor.Ama sevenlerim hiç merak etmesinler Bu kadar beklediklerine değecek" dedi.

 

FİB Ajans ve Organizasyon tarafından İç Anadolu Süit Menajerliği yürütülen Türk Sanat Müziğinin en Güçlü seslerinden biri olan Sanatçı Ersan Yılmaz FİB Haber Merkezine yeni çıkacak albümü için şu açıklamalarada bulundu.

Uzun çalışmalardan sonra Albümüm Olimpiyat Müzik etiketiyle basıldı yarın kısmetse Albümüm tüm satış noktalarında olacak.

Bir çok ünlü bestekarın eserlerinin bulunduğu Albümde 10 şarkı var ve ilk olarak 5 şarkıya video klip çekilecek.Acılar içinde -istanbul sokakları-sen ve ben-İnadına Aşk ve Asker annnerine özel bir çekim olacak eledim Eledim bunlardan bazıları….

Çekimler Mayıs ayının başında ilk kliple başlayacak olup çekimler için değişik mekanlar kullanılacak. Çekimlerde bir çok ünlü isim yer alacak.Bunlardan bazıları Bahadır Tok,Nuri Alço,Mehmet Bulduk ve Vural Şahin...

 

2013 e bomba gibi giriyoruz,şuan bir çok müzisyen ve sanatçı tarafından yılın en ses getirecek albümlerinden biri olacağı yorumları yapılıyor.

 

Ersan Yılmaz ın muhteşem ses ve yorumu ile Kapadokya da FİB Ajans tarafından çekilen bir klibi sizlerle paylaşıyoruz.

 

Konser, Festival, Düğün, Nişan gibi tüm organizasyonlarınız için bize ulaşabilirsiniz.

FİB Ajans Organizasyon

0 384 212 9 444

0 532 627 28 74 - 0 505 879 93 50

www.fibajans.com

  [email protected]