İstanbul'da yaşayan Kaymaklılı hemşehrilerimizin kurduğu Kaymaklı Kasabası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin genç ve başarılı Başkanı Ahmet Altınsoy, FİB Haber.Com'u gazetemiz ofis binasında ziyaret ederek, Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı ve Genel Yayın Yönetmenimiz İbrahim Uysal ile bir araya gelerek dernek çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Kaymaklı Kasabası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gümrük Müşaviri Ahmet Altınsoy, “Kamusal hizmette bulunan İnternet gazetenizi  www.fibhaber.com internet medyanızdan sürekli takip etmekteyiz. FİB Haber, Biz Nevşehirlilerin gurbetteki gözü kulağı sesi oldu. Bilgisayarımızda iki sayfa sürekli açık biri TRT Haber'in diğeri FİB Haber'in... Gurbetteki bizleri bilgilendirdiğiniz ve ilimizden, Kaymaklı kasabamızdan haberdar ettiğiniz için teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim” dedi.

FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Ziyaretiniz bizi mutlu etmiştir. Bu vesile ile  Gurbetteki tüm Nevşehirlilere ve Kaymaklılara en içten sevgi ve saygılarımızı sunarız “ dedi.