Dünya mutfaklarından farklı lezzetlerin ve yemek kültürlerinin ekrana taşındığı Dünyanın Tadı, Yasin Esirgenç’in sunumuyla Nevşehir Kapadokya bölgesi yöresel lezzetlerini izleyiciyle buluşuyor. Nevşehir KApadokya'dan İlginç yemek alışkanlıkları, birbirinden farklı lezzetler ve eşi benzeri görülmemiş yiyecekler Dünyanın Tadı’nda ekrana getiriliyor.

Yasin Esirgenç, Dünyanın Tadı programıyla ekrandaki yerini alıyor. Dünyanın seçkin mutfaklarından farklı yemeklerin, sofra adaplarının ve sokak lezzetlerinin tanıtıldığı Dünyanın Tadı eğlenceli görüntülerle Nevşehir'in turistik beldesi Göreme de evlere konuk oluyor. Yasin Esirgenç, dünyaca ünlü lezzetleri yerlerinde tadarken bu yemeklerin tariflerini ve yapım aşamalarını izleyicileri için öğreniyor. Oğlu Yakupcan’la birlikte güzel tatların izini süren Esirgenç, eğlenceli görüntülere ve eşsiz manzaralara da yer veriyor.

Nevşehir tavası, kapadokya sulu köftesi, tandır testi kebabı, tatlılar, acılar…Kapadokya Bölgesinden Göreme merkezli en farklı lezzetler Yasin Esirgenç’in sunumuyla Cumartesi saat 15:15’te ‘’Dünyanın Tadı’’ programı ile Kanal 7’de…

Kanal 7 kanalının sevilen proğramı tanıtım ve gastronomi alanında yapılacak olan Dünya'nın tadı adı altında ki proğramda Nevşehir'in turistik beldesi Göreme kasabasıda yer alacak. Yarın 15.15'te yayınlanacak olan programda Göreme Kanal 7 ekranlarında olacaktır. Herkese iyi seyirler.