Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Kavak Kasabasında, Kavak Belediyesi ve Nevşehir Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile başlatılan Resim ve Dikiş Nakış Kursunun dönem sonu sergisi açıldı.

Kavak Kasabası ilkokulu spor salonunda açılan Dikiş Nakış Kursunun dönem sonu sergisine Kavak Belediye Başkanı Celal YİĞİT , Nevşehir Halk Eğitim Müdürü Mustafa ÖZDEMİR, Mahalle muhtarları Kasım DOĞANAY , Bayram AKŞAHİN ,  Okul Müdürü Efkan ASLAN, Kurs öğretmenleri ve dikiş nakış  kursunun bayan öğrencileri Nevşehir'den gelen misafirler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşma yapan  Kavak Belediye Başkanı Celal YİĞİT , ”Öncelikle Halk Eğitim İl Müdürlüğümüzün işbirliği ile kasabamızda açmış olduğumuz kursta bizlere her türlü desteği sağlayan Halk Eğitim Müdürümüz Mustafa Özdemir'e sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum.

Uzun ve yorucu bir kurs döneminin ardından bayanlarımızın el emeği göz nuru ürünlerinin sergisini  açmanın haklı gururunu yaşamaktayım. Kurs dönemi boyunca bayanlarımızla titizlikle ilgilenen ve bu serginin açılışında çok büyük emekleri olan dikiş nakış kursu öğretmenlerine teşekkürlerimi sunarım. Nevşehir Halk Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğümüz kurslar önümüzdeki dönemlerde de devam edecektir ” dedi.       

 Serginin açılışında konuşan Nevşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa ÖZDEMİR “Bugün burada Halk Eğitimi Merkezimizin sunduğu imkanlar koşulunda usta öğreticilerimizin ve kursiyerlerin katkılarıyla yapılan el emeği göz nuru ürünlerin sergilemekteyiz. Değerli Belediye Başkanımız Celal Yiğit'e ve  Emeği geçen Usta öğreticilerimize ve kursiyer öğrencilerimize teşekkür eder başarılarının devamını dilerim dedi.