Kaymaklı Kasabası Atatürk Ortaokulunda Nevşehirli Gazeteci Yazar Ressam Osman Aytekin öğrenci ve öğretmenlere kitaplarını imzaladı.

Kaymaklı Atatürk Ortaokulunda gerçekleşen Yazar Aytekin’in yeni yayınlanan Bahar Kokulu Ev isimli öykü kitabı imza gününe Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma Okulu ziyaret ederek kitap üzerine konuştu. Başkan Halit Elma, “Kaymaklı Belediyesi olarak kasabamızdaki okullarımıza imkânlarımız ölçüsünde hizmet vermeye çalışıyoruz. Öğrencilerimiz için en iyi ve en güzel kültürel etkinliklerden biri de yazar öğrenci buluşmalarıdır. Atatürk Ortaokulu Yazar Osman Aytekin’i öğretmen ve öğrencilerle buluşturdu. En iyi yatırım insana yapılan yatırımdır. Öğrencilerimizin bu tür kitap imza ve söyleşi etkinliğine olan ilgileri bizleri mutlu etmektedir. Bizler okuyan, araştıran ve daima kendisi yenileyen aydınlık bir nesil arzu ediyoruz. Bu etkinlikten dolayı Okul Müdürümüz İrfan Bey ve Yazar Osman Aytekine teşekkür ediyoruz” dedi.

Yazar Aytekin’de Başkan Halit Elma ve okul Müdür İrfan Açıkgöz’e teşekkür ederek, “öğrencileri okumaya ilgili ve meraklı buldum. İçlerinden yazar olmak isteyen bir de kızımız var. Kitap okumaya verdikleri ilgi sevindiricidir. Yazarlık, öykü ve kitaplarla ilgili yaptığımız söyleşiden dolayı memnunum ” dedi.