Geleneksel Enderun etkinlikleri 2013 yılında da devam ediyor..

Enderun eğitim vakfı kültürel etkinlikleri ,  geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2013 yılında da hız kesmeden devam edecek..

 ‘’KURAN ZİYAFETİ VE GRUP ‘’ VAV ‘’ın İLAHİ KONSERİ ‘’

 Enderun eğitim vakfı  kuran okuma ve ezan okuma yarışmalarında Türkiye de derece yapmış  olan genç hafızlardan  hafız Osman AKYOL, Hafız Osman BEDRETDİN, ve Hafız Ömer  YILMAZ’ı  o güzel sesleriyle okuyacakları  Kuran ziyafeti ve ilahilerle coşkulu bir geceye hazırlanıyor..genç hafızlar önce kendi usulleriyle kuran ziyafeti verecek,  ardından da semazenlerinde eşlik edecekleri  birbirinden güzel Türkçe ve Arapça  ilahilerle Kapadokya kültür merkezinde önemli  ve feyizli bir atmosfere imza atacaklar. Geceye Diyar MİRSEYDİ ve Peshawa  MİRSEYDİ nin İrani usulle ney ve defle proğrama renk katmaları bekleniyor.

Enderun eğitim vakfının hazırlayacağı program da  hafız Osman AKYOL, Hafız Osman BEDRETDİN, ve Hafız Ömer  YILMAZ’ı  Mekke ve Medine ezanları ve Kabe İmamlarının ve Mescidi Nebevi İmamlarının okuyuş tarzlarıyla , Kur’an dan örnekler ve Kabe imamlarının dua örnekleriyle programa son verileceği bildiriliyor..

Enderun Eğitim Vakfının Ocak ayı kültürel etkinliği ‘’KURAN ZİYAFETİ VE GRUP ‘’ VAV ‘’ın İLAHİ KONSERİ ‘’  11 ocak 2013 Cuma akşam saat 19:00 da Kapadokya kültür merkezinde olacak