Elçi Turizm ile hac vazifelerini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek hacı adayları 5 Ağustos'ta Nevşehir Kapadokya Havalimanı'ndan yolcu edilecek.

Nevşehir Elçi Turizm yetkilisi Hasan Hüseyin Karakaya, 5 Ağustos'ta kutsal topraklara gidecek VİP hacı adaylarına yönelik eğitim semineri düzenlediğini açıkladı. Seminerde, hacı adaylarına hac ibadeti, yolculuk öncesi maddi ve manevi temizlik, bir arada yaşam bilinci, haccın hikmeti gibi konularda bilgiler aktarıldı. Verilen seminerle bilgilendirilen hacı adayları, kutsal topraklara gittikleri zaman nasıl daha sağlıklı ibadet edebilecekleri hakkında bilgi sahibi oldular.

Seminere katılan hacı adaylarından hac görevi sırasında sabırlı olmalarını isteyen Hasan Hüseyin Karakaya, “Hacı adaylarımıza şimdiden sağlık sıhhat içerisinde mübarek makamlara gitmeyi, zemzemden içmeyi, Kabe, Arafat ve diğer mübarek yerlerin manevi kazancından bol bol istifade etmeyi yüce mevlam nasip eylesin. Hacları mebrur, amelleri makbul ve günahları mağfur olsun” dedi.

Sektörde 32 yıllık hizmet ve tecrübesi ile, kalite ve güvenin adresi olmayı başardıklarını ifade eden Elçi Turizm yetkilisi Hasan Hüseyin Karakaya şu ifadeleri kullandı: "Bu işin içerisinden gelen biri olarak İlk mesleğim Arabistan'ta rehberlikti. Nevşehirde ki büyük potansiyele ulaşmamızın tek ana sebebi ise, ben işimi severek yapıyorum. VİP hacı adaylarının sayısı Nevşehir - KAYSERİ toplam 65 olarak açıkladı.
Alwaha Turizm kafile grubu olarak 63 kişi Nevşehir'den, 12 kişi Niğde'den olmak üzere toplamda 75 kişinin 44 günlük, 10 kişinin de 20 günlük proğramlarla Hac vazifesini yerine getireceğini ifade etti.

Elçi Tur. Hac ve Umre Organizasyon

Adres: Lise Cad.Ortaklar Apt. No: 2/3 NEVŞEHİR

Tel: 0 543 453 50 50 - 0 535 458 89 32
https://www.facebook.com/www.elcitur.com.tr/