Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş FİB Haber Merkezine yaptığı yazılı basın açıklamasında Bütün Nevşehir halkının Ramazan bayramını kutluyorum dedi.Vali Savaş.Ramazan Bayramı Kutlama Mesajında şunları ifade etti:

Sayın Vali Abdurrahman SAVAŞ'ın Bayram Mesajı‏

 

Yoksul kişilerin durumunu bizzat yaşayarak görme, birey olarak kendimizi değerlendirme imkan bulduğumuz, çevremize karşı duyarlılığımızın arttığı Ramazan ayı boyunca, ihtiyaç sahiplerinin yardımına koştuk. Milli değerlerimizi tekrar yaşattık.

Bu kutsal ayın sonunda; bizleri yakınlaştıran, birlik ve beraberliğimizi, sevgi ve dostluk bağlarımızı güçlendiren, iyilik ve yardımlaşma duygularının şahlandığı bir bayrama daha kavuşmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı; birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği; dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu; insanların kaynaşmasına ve barışın tesisine aracılık eden ulvi ve müstesna günlerdir.

Bayramda, başta anne ve babalarımız, eşimiz, akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızı ziyaret ederek, onların yanında olduğumuzu hissettireceğiz,

Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimlere, kahraman gazilerimize ve aziz şehitlerimizin ailelerine de daha özenle kucak açacağız.

Bu düşüncelerle Nevşehirli hemşehrilerimizin, Aziz Milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum.