TRT Haber’in ilgi ile izlenen programı “Ömür Dediğin” proğramının "Nevşehir bölümü" hala hafızalardan silinmiyor. TRT Haber'in  program yapımcısı Zeliha İlhan DOYMUŞ´un hazırlayıp sunduğu Ömür Dediğin proğramına konuk olan ve Nevşehir'in Göreme belsesinde yaşayan Hayriye - Ömer Erdoğmuş çiftinin anlattıkları izleyenleri deyim yerinde ise mest etti.

Nevşehir'in Göreme kasabasında daha İlkokulda başlayan ve evlilikle sonuçlanıp yarım asır süren bir aşkın herkese örnek olacak hayatı TRT Ömür Dediğin'de...


İyi günde ve kötü günde birbirine destek olarak yarım asrı geride bırakan 70 yaşındaki Hayriye ve Ömer Erdoğmuş çifti tüm evli çiftlere ve bekarlara örnek yaşımından kestileri büyük bir keyifle izleyeceksiniz.

Ömür Dediğin Nedir ki ; "Mutlu bir Aile olmanın sırlarını mutlaka izleyin..." 


Ömür Dediğin programının Nevşehir bölümünde yer alan Hayriye - Ömer Erdoğmuş çiftiyle ve Kozaklılı 95 yaşındaki Hatice Cihan ile yapılan bu keyifli sohbeti sizlerle bir kez daha paylaşıyoruz.

Geçip giden yıllardan arta kalan hüzünlerini, mutluluklarını bu programda yeniden dillendiren Yönetmen, yapımcı Doymuş’a FİB Haber olarak teşekkür ediyoruz. 

Ölmeden
 yaşamın, meşguliyette boş zamanın, yaşlanmadan gençliğin, fakirleşmeden zenginliğin, hastalanmadan sağlığın kıymetini bilelim.