Belediye Başkanı İlker Yürekli, Özkonak Belediyesinde yaptığı projeler ve hizmetlerle dikkat çekiyor. 

Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Özkonak kasabasında Belediye ekipleri tarafından Çevre Temizlik ve Çevre Düzenleme Çalışmaları Başladı.

Özkonak Kasabasında bahar temizliği ...

Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli yapılan Çalışmalar kapsamında, "Bu Hafta İtibariyle Çarşı Meydanına Yapılacak Olan Saat Kulesi İçin Elektrik ve Telefon Direklerini Kaldırma Çalışması, Kasabamız Geneli Ağaçlandırma Çalışmaları, Mezarlıklar Ot İlaçlama Çalışmaları, Kasabamız Bozuk Yolları Rotbims Çalışmaları ve 4-6 Yaş Arası Dini Eğitim Ağırlıklı Kreşimizin Bahçe Düzenlemesi Devam Etmektedir. Ayrıca, Bu Hafta İtibariyle Kanalizasyon ve Alt Yapı Çalışmaları, Mezarlıklar Ot İlaçlama Çalışmaları, Kaldırım ve Yol Düzenleme Çalışmaları, Kasabamız Bozuk Yolları Rotbims Çalışmaları ve Parke Taş Döşeme Çalışmaları Devam Etmektedir" dedi.

Yürekli; "Özkonak kasabası Anadolu'nun marka bir beldesi oldu"

FİB Haber Merkezine açıklamada bulunan Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, belediyemizle işbirliği içinde halkımıza daha iyi hizmet için elimizden geleni yapıyoruz. Beldemiz turizmiyle tarımıyla gelişmiş refah düzeyi yüksek bir yer olmayı fazlasıyla hak ediyor. Tüm çabamız Özkonak kasabasımızı aydınlık yarınlara taşıyabilmektir" dedi.

Önceliğimiz, alt yapı sorunu tamamlanmış, Temiz ve Yeşil Bir Özkonak...Halkımıza yaraşır bir kasaba oluşturmak adına gecemizi gündüzümüze vererek ben ve fedekar Belediye personeli ekibimle birlikte çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.  Yine kasabamız, içerisinde huzurlu ve mutlu yaşayan insanları ile gurbetçilerinin geldiklerinde gitmek istemeyecekleri Cennet bir tatil beldesi olacaktır. Bu amaç ve hedefler, 2023 Özkonak kasabamız hedefleri olarak adım adım hayata geçecektir. Tabiî ki bunların yanında sosyal kültürel faaliyetler, eğitim ve sağlıkla ilgili çalışmalarımızda yoğun bir şekilde artarak devam edecek. İnşallah yine kaynaklarımızı en maksimum verimlilikle kullanacağız ve kendilerine hizmet etmekten büyük onur duyduğum Özkonaklı hemşehrilerimin yüzünü ağartarak hayır dualarını almaya devam edeceğiz." dedi.

Başkan Yürekli'nin yaptığı bu çalışmaları kasabalı vatandaşlardan büyük takdir görüyor.