Nevşehir’de en fazla sosyal ve kültürel içerikli proje hazırlayan kadın sivil toplum kuruluşlarından biri olan Nevşehir Kadın Derneği Hedef Sensin isimli yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor.
Çocuk Gelinler, Toplumda aile içi şiddetin önlenmesine yönelik projeleriyle içişleri bakanlığından proje desteği almayı başaran NEVKAD, bu yeni projesine de bakanlıktan destek alabilmenin çabası içerisinde.
NEVKAD Başkanı Makbule Atlı, aile içi iletişimin konu alındığı yeni projenin özellikle Nevşehir’e bağlı ilçelerde ve beldelerde daha etkin bir şekilde yürütüleceğini kaydetti.
Şu ana kadar hazırlanan projelerin çok büyük bir bölümünde ilçe ve beldelerden büyük bir taleple karşı karşıya kaldıklarını da sözlerine ekleyen Nevşehir Kadın Derneği Başkanı Atlı, “İlçelerimizden, beldelerimizden ve ziyaret ettiğimiz köylerimizden bu tür projelerimize halkımızın yoğun bir desteğini alıyoruz. O nedenle Hedef Sensin isimli projemizde de ilçe, belde ve köylerimize de giderek projemizin ulaştığı kitleyi daha da büyütmeyi planlıyoruz” açıklamasında bulundu.