15 Haziran 1929 Burdur - Yeşilova doğumlu yazar Fakir Bayburt’un unutulmaz eseri “Yılanların Öcü” 5. bölümüyle ekranlara gelmeye hazır. Yılanların Öcü Fakir Bayburt’un 1958’de yazdığı ilk roman olup, Cumhuriyet gazetesinin açtığı Yunus Nadi Roman Ödülleri’nde birinci olmuştur. Takvimler 1961 yılını gösterdiğinde hem tiyatroya hem de filme uyarlanan roman, Irazca'nın Dirliği ve Kara Ahmet Destanı ile üçleme olarak anılır.

1 Ekim Çarşamba günü Show TV’de yayınlanacak 5. Bölümünde nefeslerin tutulacağı gelişmeler yaşanacak.

YILANLARIN ÖCÜ 5. BÖLÜM ÖZETİ:

Kamuran ve Fatma’nın yakınlaşması, Şerife’yi çılgına döndürür. O saatten sonra Fatma artık o evde sadece bir misafir değil yeni rakibesidir. Kara Bayram’dan vazgeçmeye hiç niyeti olmayan Zahide olanlara kendisinin sebep olduğunu düşünmektedir. Bütün bu karmaşanın tam ortasında duran Fatma ise sonu bilinmez olaylara sürüklenmektedir.
‘Yılanların Öcü’, 5. yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de.

Yönetmen sandelyesinde, "Firuze", "Babalar ve Evlatlar", "Gece Sesleri" gibi dizilerin yanı sıra, kült sinemaseverlerin yakında bildiği; "Ali'nin Sekiz Günü" ve "Zeynep'in Sekiz Günü" gibi yapımların yönetmenliğini yapan 1 Ocak 1966 doğumlu Cemal Şan oturuyor.

Yılanların Öcü’nde başrolleri, Hande Soral, Cemal Toktaş, Ahmet Varlı, Ceyda Ateş ve Rüçhan Çalışkur paylaşıyor. Bu hafta heyecan dolu bir bölümle ekrana gelecek olan dizide Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil,  Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Gonca Yakut, Burak Can, Nalan Örgüt, Süleyman Karaahmet, Sibel Şişman ve Erden Alkan da öne çıkar diğer oyuncular.

Yılanların Öcü 5. Bölüm Fragmanı / Çarşamba 20.00