Bizi böyle bitiriyorlar işte. Savaşlarla deviremedikleri ve değiştiremedikleri bir nesli böyle yavaş yavaş içten bitiriyorlar. 2012 bitti gibi. Son saatlerini yaşıyor. Çam ağaçları süslendi mi ? E hindi de kesilmiştir. Ne güzel! Değmeyelim o zaman keyfinize.
Değmeyelim de şu hayvan hakları savunucuları vardı nerde onlar ? Hani şu Kurban Bayramı’nda bu katliamdır kan akmasın diyenler nerdeler. Bu yıl kaç tane hindi bir yılbaşı için insanların sofralarına fırından çıkacak. Ha hayvan hakları savunucularının hayvan kritlerleri varsa bilemem. Yani şu hayvan bu haklara sahip bu değil. Eşşeğe her şey serbest ama hindi yılbaşında kesilebilir. Ama büyükbaş Kurban’da kesilemez, katliamdır.

Yazıklar olsun çağdaş aydın ayakalarıyla hayvan hakları savunucularına ...
Peki Milyonlarca Parayla Önce Ağaç Dik sonra Bu Ağaçları Katlet...!

Yılbaşı münasebetiyle Türkiye’nin ve dünyanın çeşitli yerlerinde milyonlarca çam fidanı Noel hurafesi uğruna kesilip yok edilmektedir. 
O Çağdaş ve Modernlik abidesi Batılı ülkelerin bu kötü alışkanlıklarını kültürünü kendi ülkemiz ve insanımıza yaşattırmamalıyız.En azından bizler bu konuda daha hassas olmalıyız.

Hafta sonunu Nevşehirin büyük bir AVM sinde geçirdim özel bir sebep dolayısıyla...Bu nedir Allahım böyle...Nerde yaşıyoruz?Eğer Nevşehir de hal böyle ise Türkiyemizin vay haline.Sanki bir Bayram varda onun telaşı yaşanıyormuşcasına mahşeri bir kalabalık akın akın...Hele Noel Baba kostümüyle resim çektirme telaşında olanlara inanın çok üzüldüm.Sanki Bizim bayramımız var da bunun telaşını yaşıyoruz...Yazık...
İşin özü nedir biliyor musunuz ? Devlet kendini finansal olarak geliştirebilir. Fakat biz kendimizi geliştirmiyoruz. Sahip olduğumuz değerleri yitiriyoruz tek tek. Hoş görümüz de gidiyor saygımız da. Ülkemizi de klavye arkasından zaten mükemmel derecede koruyup kolluyoruz !. Hadi bizim nesil bi şekilde ölene kadar süreci atlatır da bizden sonrakiler bize acaip küfredecekler farkında değiliz...

Kaynak: http://www.ayazsamil.com/2013e-girerken-neler-ogrendik
Ayaz Şamil