AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve Adalet eski Bakanı Bekir Bozdağ'ın oğlunun Ankara ATO Congresium'da düzenlenen nikah merasimine özel davetli olarak katıldı.

Bozdağ'ın Oğlunun DÜğünü, Devletin Zirvesini Biraraya Getirdi ...

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve Adalet eski Bakanı Bekir Bozdağ'ın oğlu Ankara'da düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi. Elif Büşra ve Alperen Bozdağ çiftinin nikah törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop ve birçok bakan katıldı.

Ankara Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu'nun kıydığı nikahta, çiftin şahitliklerini Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, eski TBMM Başkanları Binali Yıldırım, İsmail Kahraman, Mehmet Ali Şahin, Bülent Arınç, Köksal Toptan, İsmet Yılmaz ve Cemil Çiçek yaptı.

Düğüne Özel Davetli Olarak Katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, "TBMM Anayasa Komisyonu Başkanımız ve Adalet eski Bakanımız Sn Bekir Bozdağ’ın oğlu Alperen ile Elif Büşra kardeşimizin‬ ‪Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdogan’ın şahitliğinde kıyılan nikah merasimindeyiz. ‬ Genç çiftimize iki cihanda mutluluklar diliyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve Adalet eski Bakanı Bekir Bozdağ'a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Açıkgöz, düğüne katılan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile de bir süre görüştü.