Elazığ’ı yaşayan bir vatandaş, köyündeki şelaleyi tanıtan bir video çekti.
Bir şelale önünde çektiği video ile internet fenomoni olarak izlenme rekorları kıran Elazığlı Gakkoş vatandaş, kamuoyunda büyük ilgi görmüş hatta Turkcelle reklamlarında da gösterilmişti. İşte Nevşehirli İsmail Taşçı isimli genç iş adamı, çektiği bu video ile Elazığlı fenomene rakip olarak 'Şelale' görüntüsüne karşılık 'Kapadokya'dan peribacaları' görüntüleri ile meydan okudu..

Nevşehirli İsmail Taşçı, Kapadokya'da peribacaları arasında çektiği video ile bu videoyu taklit etti.

Çeektiği videoda Peribacalarını işaret ederek gösteren İsmail Taşçı; "Türkiye, Bakın sevgili seyirciler ifade etmelere doyamıyorum mikemmel bir görüntü mikemmel... vagı vagı vah vag vag mikemmel bir görüntü anlatmaya gerek yok çünkü görüyorsunuz konuşmuyorum Kapadokya'da peribacalarını çekiyoruz mükemmel manzara mükemmel görüyorsunuz anlatmaya gerek yok konuşmuyorum görüyorsunuz mikemmel bir görüntü" sözleriyle meydan okudu.

Anlatmaya gerek yok!  Şimdi okuyucularımıza soruyoruz...  Elazığlı gakkoş dayının şelale videosu mu yoksa Nevşehirli Taşçı'nın peribacaları arasındaki bu videosu mu... Sizce hangisi daha Mükemmel?