Güzel kahve, butik hizmet ve kaliteli mekan anlayışı ile yola çıkan, 3. dalga kahve akımının öncülerinden Arabica Coffee House, büyük bir keyif ve heyecanla Nevşehir halkı ile resmi açılışıyla buluşuyor.

Dünya da birçok ülke ve lokasyonda yer alan Arabica coffee House, Türkiye’deki ilk şubesini 8 Kasım 2014 tarihinde Ankara’ da Tepe Prime yaşam merkezinde açtı. Ankara dışında ilk şubesi İzmir’de faaliyete girmiştir. İstanbul, Antalya ve Çorum da da şubeleri açılan Arabica Coffee House büyümesini Nevşehir'de devam ettirmekten mutluluk duymaktadır.  Nevşehir ile birlikte Arabica Coffee House’un Türkiye’deki lokasyon sayısı 19 adet olacaktır.

Arabica Coffee House, en güzel hasatlardan seçtiği nitelikli kahve çekirdeklerini kendisi kavurmakta ve paketlemektedir. Bu şekilde güzel kahveyi taze bir şekilde misafirlerine sunmaktadır.

Gerçek Kahve Keşfini Yaşamak İçin Açılışımıza Davetlisiniz

İşletme Sahibi Turan Balak yaptığı açıklamasında "Arabica Coffee House Nevşehir şubemiz 7 Temmuz 2018 Cumartesi günü saat 17:00’ de 2000 Evler Mahallesi, Şehit Polis Murat Hamleci Sokak üzerinde açılacaktır. Tüm halkımız davetlidir" dedi.

Nevşehir Güzel Kahve İle Buluşuyor

Tarih: 07.07.2018 Cumartesi

Saat:17.00-22.00

Adres: 2000 Evler Mh. Şehit Polis Murat Hamleci Sk. Feyzan Fatih Koop. 4B Nevşehir

The Proof İs İn The Cup !