Aşk ve Mavi dizisi için heyecanlı bekleyişin sonuna geliniyor. Çekimleri Nevşehir merkez ve Kapadokya bölgesinde yapılan İzleyicilerin büyük bir heyecanla beklediği ATV'nin sevilen dizisi "AŞK ve MAVİ"nin yeni sezon çekimleri beklenenden daha erken başlayacak.

Aşk ve Mavi dizisi nerde çekiliyor?

Aşk ve Mavi dizisi yakın zamanda Atv ekranlarında 2. sezon bölümleriyle izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen dizinin  yeni sezon çekimleri 09 Ağustos 2017 Çarşamba günü başlıyacağı açıklandı. Çekimlerinin Nevşehir Kapadokya bölgesinde mekan çekimlerinin bir kısmınında Kapadokya Hill Hotel & Spa da çekilen dizi yine muhteşem bölümleriyle izleyicileri ekranlara bağlayacak. 

Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Hakan Aslan'ın oturduğu, senaryosunu Gül Abuz Semerci ve Yelda Eroğlu'nun kaleme aldığı dizide, başrolleri Emrah ve Burcu Kıratlı paylaşıyor. Kadrosunda, Kenan Bal, Işıl Yücesoy ve Cüneyt Mete gibi usta oyuncularında yer aldığı dizinin çekimleri ülkemizin en özel beldelerinden Ürgüp'te devam ediyor.

Aşk ve Mavi dizisinin yönetmenliğini Hakan Arslan üstleniyor. Uzuk soluklu olması planlanan dizinin senaristi ise Gül Semerci ve Yelda Eroğlu oldu. Dizi, İç Anadolu'nun harikaları ile dolu olan Kapadokya Bölgesi'nde çekiliyor.

Çekimleri İstanbul'da başlayan dizinin devamı hem İstanbul hem de Kapadokya Bölgesi'nde kayıt ediliyor.  Aşk ve Mavi'nin oyuncu kadrosu Atv ekranlarında yayınlanacak dizinin kadrosunda Emrah İpek, Burcu Kıratlı, Işıl Yücesoy, Kenan Bal, Yıldız Ustabaş, Gülderen Güler, Uğur Uzunel gibi oyuncular yeralıyor. Emrah, dizide Ali karakterini canlandırıyor. Ali, gençliği ceza evinde geçen ve kimseyi sevecek zamanı olmamış birisidir. 




Kapadokya Hill Butik Otel Niğde Yolu 3. Km. Göre, Nevşehir, Turkey (0384) 215 44 55 ​