Aslıhan ve Can DURU çifti, hafta sonu  Avanos Uranos Restaurantta düzenlenen göz kamaştırıcı bir düğünle dünya evine girdi...

Avanos'un saygın ailelerinden "Değirmenci ve Duru" ailelerinin biricik evlatları "Aslıhan ve Can Duru" çifti hafta sonunda Avanos Uranos Restaurantta gerçekleştirilen rüya gibi bir düğünle dünya evine girdiler.

Davetlileri kapıda karşılayan Değirmenci ve Duru aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler.

Gerçekleştirilen düğün merasimine CHP Nevşehir eski İl Başkanı Mehmet Değirmenci , Eski Avanos Belediye Başkanı Seyhan Duru ,Kapadokya FM sahibi Mustafa Melih Tarlacı ile Nevşehir, Mersin, İzmir ve İstanbul'dan katılımın olduğu düğün törenine çok sayıda davetli topluluğuda iştirak ettiler.

Oldukça heyecanlı görünen Aslıhan ve Can DURU çifti alkışlar içerisinde salona girerken, düğün boyunca keyiflerince eğlenen davetliler sahneyi hiç yalnız bırakmadı. 

Düğün töreni sonrası FİB Haber Merkezimize açıklamada bulunan aile büyükleri "Bu güzel günümüzde Evlatlarımızın düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm akraba, arkadaş, dost ve yakınlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

Gecenin kahramanı Aslıhan ve Can DURU çiftide "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

FİB ajans Organizasyon olarak Aslıhan ve Can DURU Çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.


Fotoğraf: Metin YILDIRIM/ Avanos

Nevşehir de Düğün, Nişan, Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda...

0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74

nevsehirorganizayon.com

0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı