Nevşehir'de bayan ve çocuk giyim üzerine faaliyet gösteren Yaz Giyim mağazası cazip fiyatları ile Sonbahar - Kış sezonuna girdi. 

Hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte mağazaların vitrini de kışlık elbiselerle donatıldı. Giyim sektörünün Nevşehir'deki en önemli kuruluşu olan Yaz Giyim mağazası, rengârenk kıyafetlerle sezona hazır.

Yaz Giyim Sonbahar Kampanyasıyla Karşınızda...
Sezon sonu sürprizlerimizle hizmetinizdeyiz.
%30... %40... %50 indirimlerle sizlerin beğenisine sunuyoruz.
Bu fırsattan yararlanmak için ürünlerimiz tükenmeden sizleri de mağazamıza bekliyoruz.
Ayrıca 2019 - 2020 Sonbahar - Kış sezonunda yenilenen markalarımızla artık'' Yaz Giyim''in müdavini olacaksınız.

Soguk Kış Günlerinde En Güzel Bayan Kışlık Ürünlerini En İyi Ve Cazip Fiyatlarla Nevşehirli Hemşehrilerimize Sunuyoruz​...
Yaz Giyim mağazası, Nevşehir'de kış sezonuna da birbirinden farklı ve renkli modelleriyle ‘merhaba’ dedi. Nevşehir Güzelyurt mahallesi Zübeyde hanım caddesi (Beğendik kavşağı) adresinde bayan ve çocuk giyimi üzerine hizmet veren "Yaz Giyim Mağazası" işletme sahipleri Hülya Polatçelik ve Esma Tombalak, “Havalar soğudukça Sonbahar ve Kışlık elbiselere olan talep artmaya başladı. Bol çeşidin yanı sıra müşterilerine uygun fiyat ve ödeme seçeneği sunduklarını dile getiren işletme sahipleri, “Özellikle İstanbul modasına sahip ürünlerimiz vitrindeki yerini aldı. Talep gerçekten de çok güzel. Bu yıl modada canlı renkler oldukça revaçta. Ürünlerimizde bu yıl rengârenk.... Yaz Giyim mağazamızda bayan ve çocuk giyimde bol çeşit ve cazip fiyatlarla kaçırılmayacak fırsatlar sunuyoruz” diye konuştu.

Yaz Giyim Sonbaharda da güzel...

"Farklı, Zevkli , Kaliteli , Şık , Bol çeşit ve Hesaplı Giyinmeyi sevenler için Yaz Giyim Bayan ve Çocuk Mağazamızda Dünyaca ünlü Accort, Ghisa, Journey, Vissona, Levi`dor, AKER, ARMİNE markalarıa sizler için "Nocturne, Qupra, Mimya, Tuen, Nurella ve Orhan" markalarınıda ekledik.”  dedi.

NEVŞEHİR'DE MODANIN MERKEZİ
"Yaz Giyim "  Sonbahar Kış koleksiyonu ile mağazamızda, en özel indirimlerle sizleri bekliyor.

.............

YAZ GİYİM'in Instagram sayfasından da bizi takip edebilirsiniz:  https://www.instagram.com/yaz.giyim/

Yaz Giyim Bayan ve Çocuk Mağazası'na mutlaka uğramalısınız...

"Yaz Giyim" Bayan ve Çocuk Giyim Mağazası

Adres: Güzelyurt mahallesi Zübeyde hanım caddesi (Beğendik kavşağı) No: 82/A Nevşehir

İletişim: 0 384 213 44 22

Atilla Tombalak & Zekeriya Polatçelik

Dünyaca ünlü Accort, Ghisa, Journey, Vissona, Levi`dor, AKER, ARMİNE markaları bu adreste sizleri bekliyor...

Ayrıca bu markalara sizler için yenilerini de ekledik: "Nocturne, Qupra, Mimya, Tuen, Nurella ve Orhan" markaları şimdi Yaz Giyim Mağazasında...

Şimdi Bayan Giyimde Kampanyalı Ürünler Yaz Giyim Mağazasında sizleri bekliyor...