TV 8’de yayınlanan O Ses Türkiye’nin 02 Kasım Cumartesi günü yayınlanacak yeni bölümünde genç yarışmacı Berk Yılmazer Nevşehir'i temsil edecek.

www.fibhaber.com'a açıklamada bulunan Berk Yılmazer; "Öncelikle bana bu şansı verdiğiniz için FİB Haber'e teşekkür ediyorum. O Ses Türkiye yarışmacısıyım. Bu Cumartesi 20:00’da, TV 8'de çıkacağım. Bu yarışmada bir nevi Nevşehir’i temsilen yer alıyorum. Yıllardır emek verdiğim müziğime Nevşehir halkının da ilerleyen turlarda destekçi olmasını rica ediyorum" dedi.

İşte Berk Yılmazer'in özel bir mekanda aldığı sahnede sergilediği performansı izlemek için TIKLAYINIZ!

Berk Yılmazer, 17 Temmuz 2000’de doğdu, 5 yaşındayken gitar çalmaya başlamıştır. Çeşitli yarışmalarda gitar ve müzik dalında çeşitli ödüller almıştır. 2011’de ailesinin mesleği nedeni ile Nevşehir’e yerleşmiştir. Nevşehir ve ilçelerinde aynı zamanda Nevşehir’in çevre illerinde devamlı konser ve sahneleri olmuştur. 2019’da İstanbul Nişantaşı Üniversitesi konservatuvarı müzik bölümüne 3.lükle yerleşmiştir. Şuanda O Ses Türkiye yarışmacısıdır. Hala hazırda ailesi Nevşehir'de ikamet etmekte olup, yarışmacımız Berk, kendisini Nevşehirli olarak gördüğünü ifade etmektedir.

FİB Haber Merkezi olarak fahri hemşehrimiz Berk'e yarışmada başarılar diliyoruz...