TBMM Divan Katip Üyesi, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz ve AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, TRT Avaz'da yayınlanan “Bir Şehir Bir İnsan” programında Kapadokya'yı anlattı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe; "Tarım ve Orman Bakanlığı ile TKDK İl Koordinatörlüğümüzün destekleriyle TRT ekranlarında yayınlanacak olan “Bir Şehir Bir İnsan” programında Kapadokya Alan Başkanlığı’nı anlattık" dedi.

TRT AVAZ'da yayınlanan kültür programı; Bir Şehir Bir İnsan proğramına konuk olan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Tarım Bakanlığımızın destekleriyle TRT ekranlarında dünya ile buluşacak “Bir Şehir Bir İnsan” programına dünya mirası Kapadokya’mızı anlattık.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın destekleriyle kurulan Kapadokya Alan Başkanlığı ile hem bölgemizi koruyacak hem de tanıtacağız. Her ilçemiz ayrı güzellikte, tüm konuklarımızı Kapadokya’mıza bekliyoruz." dedi.

Milletvekili Açıkgöz, Kapadokya'yı anlattı. İzlemek için TIKLAYINIZ!