Nevşehir Belediyesi vatandaşlara keyifli bir hafta sonu yaşatmak için iki farklı etkinlik düzenliyor. Bu akşam Kamyon ve Tır Garajı’nda ‘Bizim İçin Şampiyon’ filmi ile sinema keyfini arabalara taşıyacak olan Nevşehir Belediyesi pazar akşamı ise sevilen sanatçı İsmail Altunsaray ile müzikseverlere muhteşem bir müzik ziyafeti sunacak.

Yeni tip koronavirüsle (KOVİD-19) mücadele süresincevatandaşlara moral vermek amacıyla gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinliklerle büyük beğeni toplayan Nevşehir Belediyesi, bu hafta sonu da ‘Arabalı Sinema’ ve ‘Arabalı Konser’ etkinlikleri yapacak.

Vatandaşların ücretsiz olarak katılabileceği ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilecek olan etkinliklerin ilki bu akşam saat 21.30’da Bektik Mahallesi’ndeki Kamyon ve Tır Garajı’nda gerçekleştirilecek.

Efsane yarış atı Bold Pilot sayesinde bir araya gelen Halis Karataş ve Begüm Atman arasındaki büyük aşkın hikayesini anlatan “Bizim İçin Şampiyon” adlı film ekrana yansıyacak.

Etkinlikte sinemaseverler arabalarından inmeden güvenli bir şekilde sinema keyfi yaşayacak.

Etkinlik sırasında ayrıca vatandaşlara Nevşehir Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunulacak.

PAZAR AKŞAMI ARABALI KONSER

28 Haziran 2020 Pazar günü ise, ünlü bağlama sanatçısı İsmail Altunsaray’ın sahne alacağı ve Nevşehir’de ilk kez gerçekleştirilecek olan konserde arabalar arasında da sosyal mesafe kuralına uyularak vatandaşların kurallar çerçevesinde bir sosyal aktivitede buluşması ve keyifli zaman geçirmeleri sağlanacak.

Kamyon ve Tır Garajı’nda saat 21.00’da başlayacak ve tvnev ekranlarından da canlı yayınlanacak olan konsere Nevşehirlilerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.