Çıtır çıtır lezzetin adresi Bülent Börekçilik "Lezzet-i Âlâ" Nevşehir şubesi bugün düzenlenen görkemli bir törenle açıldı. 

Nevşehir’deki yerel işletmeler her alanda biz de varız demeye devam ediyorlar. Nevşehirli genç girişimci Melih Aldatmaz tarafından hizmete kazandırılan Bülent Börekçilik Nevşehir şubesi düzenlenen törenle açıldı.

Bülent Börekçilik Nevşehir şubesi açılış törenine Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Bektaş Demir, Bağımsız Denetçi, Mali Müşavir Zafer Salgın, İş Adamı Sacit Uzer, Tuncer Gök, Nevşehir Süt Birliği Başkanı Mehmet Turhan ve çok sayıda davetli katıldı.

Hafız Mahmut Kemikkıran hoca efendi tarafından okunan dualar eşliğinde gerçekleştirilen açılış töreninde yapılan duanın ardından açılış kurdelesi Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Bektaş Demir tarafından kesildi.

İşletme sahibi Melih Aldatmaz; "Öncelikle, Türkiye'nin börekte en büyük markasını şehrimize kazandırmış olmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Bülent Börekçiliğin farklı tadını Nevşehir ve tüm Kapadokya bölge halkı eminim çok beğenecektir. Bu vesile ile açılış törenimizde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz. ” İfadesini kullandı.

Yapılan bu böreğin özelliği sıcak tüketilmesi. İçindeki peynirin tamamen erimiş olması böreğe lezzet katıyor.

Hafta sonu ailece kahvaltı zamanı, uzadıkça uzayan lezzet , Lezzet-i Ala Bülent Börekçilik Nevşehir şubesinde bu lezzeti keşfetmeyi hepinizi bekliyoruz.

Lezzet-i Ala Bülent Börek Nevşehir Şubesi Hizmetinizde.
Adres: Yeni Mahalle Lale Caddesi No: 36 / A Nevşehir Merkez
TLF : 0384 2132277

Bizde www.fibhaber.com olarak Bülent Börekçiliğin Nevşehir'imize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.  

Bülent Börekçilik   

Bülent Börekçilik, eskiden beri bilinen Adana Böreğini tekrar güncelleyerek günümüze taşıdı ve seri imalatına başlayarak İstanbul’da da şubeler açmaya başladı.

Daha İstanbul’a gelir gelmez büyük bir ilgiyle karşılanan “Meşhur Adana Böreği” sıcak yenmesi tavsiye edildiği için şubelerde börek almak için kuyruklar oluştu. Bunun üzerine Türkiye'nin farklı illerinde şubeleri teker teker açılırken Nevşehir'de ise 66. şubesi halkımızın hizmetine girdi.

Firma, yıllara dayanan bu lezzetin günümüze uyarlanmasında da tamamen organik ürünler kullanılarak, özel yapılan hamur, yine özel üretilen peynir ve organik tereyağı kullanıyor.