İnternette milyonlarca kez görüntülenen 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısı ile dikkatleri üzerine çeken Çağatay Akman, Sanatçı Ersan Er'e eşlik ettiği Yeni şarkısı için Kapadokya da klip çekti.

Digital platformlarda 175 milyon izlenme rakamına ulaşan Çağatay Akman da, Ersan Er’in yeni çalışmasın eşlik etti. Ersan Er ve Çağatay Akman hayranları böylece her iki sanatçıyı da aynı klipte görmenin keyfini yaşayacaklar. Klibe bir başka değer katan öğe ise şüphesiz Klibin görüntülerinin Kapadokya'da çekilmiş olması.


İnternette milyonlarca kez görüntülenen 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısı ile dikkatleri üzerine çeken Çağatay Akman herkesin beğenisini kazandı. Gençlerin sevgilisi Ersan Er ve Çağatay Akman yeni şarkısı "herşeyim oldun" parçası için Kapadokya'da klip çekti.

Kısa sürede herkesin dikkatini çeken Çağatay Akman'ın şarkısı herkesin dilinde. Genç yaşta herkes tarafından tanınan birisi olan Akman'ın videosu 2 aylık bir sürede 120 milyona yakın izlenmişti.

ÇAĞATAY AKMAN KİMDİR?
Zeytinburnu’nda oturuyor. 18 yaşında. Bir ablası var. Annesi ev hanımı, babası deri işiyle ilgileniyor. Ticaret Meslek Lisesini terk etti, ancak eğitimine kaldığı yerden devam edecek. Şu ana kadar hiçbir müzik eğitimi almadı. Konservatuar okumak istiyor. Sadece gitar kursuna gitti.