Özel Kapadokya Hastanesi Çocuk Doktoru Uzm. Dr. Osman Dereli'nin oğlu İhsan Dereli Neslişah Atgüden ile hafta sonunda Uçhisar Kaya Otel'de hafta sonu düzenlenen göz kamaştırıcı bir düğünle dünya evine girdi...

Nevşehir Sağlık, Eğitim, İş Ve Siyaset Dünyasını buluşturan muhteşem düğünde Neslişah ve İhsan Dereli çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.


Almanya'dan, Şanlıurfa'dan, Ankara'dan, İstanbul'dan, Kayseri'den, Yaklaşık 500 civarında davetli kişinin katıldığı Genç çiftin düğün törenine Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, 23. ve 24. Dönem Nevşehir Milletvekilliği yapan Ahmet Erdal Feralan, Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe, Nevşehir Devlet Hastanesi ve Kapadokya Hastanesi çalışanları ve doktorlar, çiftin aileleri, akrabaları, Eğitim, Sağlık, İş Dünyası, Siyaset ve çok sayıda davetli katıldı.

Kapadokya Manzarasıyla Nikah Kıyıldı...

Neslişah ve İhsan DERELİ Çiftin nikahı Uçhisar Belediyesi Nikah Memuru Emin Yılmaz tarafından kıyılırken, şahitliklerini ise Muhammed Yağmur Şahin, Erhan Büken ve İsmail Hakkı Özerhan birlikte yaptılar.

Uçhisar Belediyesi Nikah Memuru Emin Yılmaz, nikah sonrası yaptığı konuşmasında her iki aileyi de kutlarken çiftlere de ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundu.

Muhteşem bir atmosferde düğünün gerçekleşeceği  alana giren genç çifti dostları dakikalarca ayakta alkışladı.  

Genç Doktor Neslişah ve Bilim Adamı İhsan DERELİ çifti mutlu günlerine dans müzikleri eşliğinde başladı.

Fikret Çapacı'nın başarılı sunumlarında Doyasıya eğlenen genç çiftler, birbirlerine pasta ikram etti.

Mutlu çift hatıra fotoğrafı ile düğünlerini noktaladı.

Düğün töreni sonrası FİB Haber Merkezimize açıklamada bulunan genç çiftin aile büyükleri Eğitimci Ayşegül ve Dr. Osman DERELİ "Bu güzel günümüzde Evlatlarımızın düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm akraba, arkadaş, dost ve yakınlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

FİB Haber merkezi olarak "Neslişah ve İhsan DERELİ" çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.


Şimdi sizleri bu muhteşem düğünden renkli görüntüleri paylaşıyoruz.