Türkiye radyolarının en gözde isimlerinden biri olan DJ Mert Hakan'ın Kapadokya'da çektiği klip yayınlandı. Mert Hakan'ın bu kez de AVTO ile yaptığı ortak çalışma müzik piyasasına bomba gibi düştü. Klip şimdiden yüzbinlerce severleri tarafından yakın takibe alınarak rekora koşuyor.

Sanatçının hit olmaya aday şarkısı "Moonlight" günümüzün popüler müzik tarzını taşıyan tam bir yaz şarkısı olma özelliği ile göz dolduruyor. Özellikle Peribacaları arasında sıcak hava balonlarının muhteşem Kapadokya görselliğinde hazılanan klip müzik severlerden de tam not aldı.

DJ Mert Hakan kısa vadede hit olacağını düşündüğümüz şarkısı Moonlight ile kulvarında hızla ilerlemeye devam ediyor.

Mert Hakan Kimdir ?

Mert Hakan’ın mikrofonla tanışması da ilginç bir tesadüfün eseri. Gittiği dişçinin, aynı zamanda radyo patronu olması ve sesini beğenmesiyle başlıyor radyo macerası.

Anadolu Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümü mezunu olan Mert Hakan matematik dışındaki en önemli uğraşı olan müziği profesyonel anlamda Türkiye'de gerçekleştiren; bunu yalnızca medya yöneticiliği, radyo ve televizyon sunuculuğu ya da kulüp dj'liği olarak değil aynı zamanda prodüktör olarak yürüten bir isim.

AVTO & Mert Hakan - Moonlight (Official Video) - Sanatçılar: Mert Hakan, Avto
Kaynak:Radyo Türkiye