Almanya'da yaşayan Ayşe ve Rafet Bozkurt çiftinin biricik oğlu Emre Bozkurt, hafta sonu Kanatcı Halil restaurantta gerçekleştirilen muhteşem bir sünnet şöleniyle sünnet ettirdi.

Kuranı Kerim ve okunan dua ile başlayan Minik Emre'nin Sünnet merasimine, Türk Hava Kurumu (THK) Nevşehir Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Soydemir ile Bozkurt Ailesinin çok sayıda eş dost akrabaları ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.   
 

Sünnet töreninde Nevşehir Belediyesi Mehteran Ekibinin seslendirdiği birbirinden güzel milli parçalar davetlilerden büyük beğeni topladı.

Sünnet düğününde aileler konuklarını kapıda karşılayarak en iyi şekilde ağırlarken, sünnette Minik Emre'nin kirveliğini ise kuzeni Salim Soydemir yaptı.

Anne Ayşe ve Baba Rafet Bozkurt, “Sünnet şölenimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Sünnet düğünün sunumlarını FİB Ajans ve Organizasyon Adına Fikret Çapacı yaparken Düğünde Minik Emre Bozkurt Mehter müziği eşliğinde Yeniçeri Askerleri ile sahneye getirilirken, Palyaçolarda sünnet düğününe katılan çocukları eğlendirdi. 

Çeşitli İkramların da yer aldığı sünnette davetliler minik Emre ve Bozkurt ailesini tebrik ederek “Darısı damatlığına” dediler.

Sünnetin aile büyükleri FİB Ajans Organizasyon ve Kanatcı Halil restaurant çalışanlarına gösterdikleri hizmetten ve ilgiden dolayı teşekkür ettiklerini ilettiler.

Bizde FİB Ajans Organizasyon olarak Bozkurt ailesine yavrularıyla beraber ömür boyu mutluluklar dileriz.

Düğün ve Sünnet Organizasyonlarının Nevşehir ve Kapadokya da ki en önemli adresi FİB ajans & Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

0 384 212 9 444 
GSM: 0 532 627 28 74
www.nevsehirorganizasyon.com
www.fibajans.com