Nevşehir Kapucubaşı Mahallesi Muhtarı Osman Sınıksaran'ın kızı Fatma Sınıksaran, Nevşehir Tapu Müdürü Yaşar Davarcı'nın oğlu Ömer Davarcı ile nişanladı. 

Sınıksaran ve Davarcı ailelerinin nişan merasimi Topuzlu Han Restaurant'ta yapılırken; salon eş, dost ve akrabalarla doldu. İş ve siyaset dünyasının isimleri de salonda yerlerini aldılar. İki dünür Osman Sınıksaran ve Yaşar Davarcı gelen misafirleri salonun kapısında karşılarken, nişanlanan çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. 

Topuzlu Han Restaurant'ta gerçekleştirilen nişan töreni iş ve siyaset dünyasını buluşturdu.​


Sunumlarını FİB Haber.Com Genel Koordünatörü Fikret Çapacı'nın yapmış olduğu Nişan merasimine Nevşehir GÖRBİR Dernek Başkan yardımcısı Hafız Mahmut Kemikkıran, Mustafa Kemikkıran, Ertaş Grup Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet ve Mustafa Ertaş, Sarraf Mithat Şahin, Necati, Mustafa Bilge ile çok sayıda eş dost akraba ve iş adamı ile siyaset dünyasından bir çok isim katıldı.

Genç çiftin yakınları nişana büyük bir ilgi gösterirken, Fatma Sınıksaran - Ömer Davarcı çifti de gece boyunca nişana katılan konuklarla yakından ilgilendi.

Fatma ve Ömer Çifti Evlilik yolunda ilk adımı atarak nişan yüzüklerini taktılar.

Hafız Mahmut Kemikkıran Hocanın duası ve kısa sohbetiyle başlayan Nişan merasiminde, Fatma Sınıksaran - Ömer Davarcı çiftinin nişan yüzüklerini Garanti Bankası Niğde Şubesi Müdürü Ali Osman Sınıksaran taktı. Ali Osman Sınıksaran,'' İki genç çiftimizi kutluyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.
Allah bir yastıkta kocatsın'' dedi.​

Ardından Ömer Davarcı'nın Anne ve babası tarafından Gelin kızları Fatma Sınıksaran'a Nişan takıları takdim edildi.

Daha sonra Nişan merasiminde Osman Sınıksaran ve Yaşar Davarcı bu en özel günde evlatlarına Kuranı Kerim ve Türk Bayrağı takdim ettiler.

Genç Çiftler Nişan pastasını konfeti, maytap ve alkışlar eşliğinde keserek bir birlerine ikram ettiler.  Ayrıca tüm konuklarına özel hazırlanmış Nişan şerbeti ikram edildi.

Günün sonunda Fatma ve Ömer Çifti bu en güzel günlerinde eş dost ve akrabalarıyla birlikte Nişan hatırası fotoğrafı çektirdiler.


Fatma ve Ömer Çifti,  www.fibhaber.com a yapmış olduğu açıklamasında; Bu gün nişanımıza katılım göstererek bizleri yalnız bırakmayan tüm eş, dost, akraba, arkadaş ve komşularımıza ayrı ayrı teşekür ederiz dedi.

FİB Haber Merkezi olarak Genç Çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.


Nevşehir ve Kapadokya Bölgesinde Organizasyon deyince ilk akla gelen FİB AJANS ORGANİZASYON Her türlü özen günlerinizde mutluluğa atılan imza olarak size bir telefon kadar yakın!

0 384 212 9 444 -  0 532 627 28 74