Nevşehirli kara kalem sanatcısı Gülhan Kartal, www.fibhaber.com gazetemizi ziyaret ederek, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Uysal ve Yazı İşleri Müdürü Fiket Çapacı ile görüş alışverişinde bulundu.

Genç sanatçı Kartal, “Kamusal hizmette bulunan İnternet gazetenizi  www.fibhaber.com internet medyanızdan sürekli takip etmekteyiz. FİB Haber, Biz Nevşehirlilerin gözü kulağı sesi oldu. Bilgisayarımızda FİB Haber'in sayfası sürekli açık... Bizleri bilgilendirdiğiniz ve ilimizden, haberdar ettiğiniz için teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim” dedi.

Kartal daha sonra kara kalem portre resmi hediye etti. Bir çok siyasetçi ve sanatçıların kara kalem esimlerini yaptığını ifade eden Gülhan Kartal, FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Uysal ve Yazı İşleri Müdürü Fiket Çapacı'ya ait çizdiği kara kalem resmi hediye ederken başarılarından ötürü kutlayıp devamını diledi.

www.fibhaber.com internet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Uysal ve Yazı İşleri Müdürü Fiket Çapacı ise ziyaretlerinden ve yaptığı çalışmadan dolayıNevşehirli kara kalem sanatcısı Gülhan Kartal’a teşekkür ederek başarılar diledi. 

Haber:Mustafa Ferveren