Güçlü Pide Salonu, Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde, yeni yerinde ve yenilenen yüzüyle "Güçlü Pide Express" olarak vatandaşlarımızın hizmetine girmiştir.

Damak lezzetini bilen herkesi bekliyoruz... 

Pide yemeyen ya da sevmeyen yoktur diye tahmin ediyoruz. Ama hijyenik şartlarda, sağlıklı ve leziz pide, lahmacun yada et yemek istiyorsanız sizi ısrarla "Güçlü Pide Express" Restaurantına bekliyoruz.

Son derece güzel dekor ve yeniliklerle donatılan "Güçlü Pide Express" Restaurantında bir çok çeşitte kıymalı, kuşbaşılı, peynirli pide ve lahmacun imalatı yapılıyor. Bunun yanı sıra Nevşehir tavası, Izgara çeşitleri, Tavuk ve ete dair ne varsa hepsi ve fazlası ile eşsiz bol çeşit bir sofrada, yeşillik, salata ve garnitür yanında künefe, fırında sütlaç ve içecekler de sunulmaktadır.

Acıgöl ilçe merkezi yol üzerinde bulunan "Güçlü Pide Express" Restaurantımızda; “Tabaklar beş duyu organımıza hitap ediyor. Yemek hem sunumu güzel hem lezzetli olunca birde muhteşem mekanıyla size ve beraberinizde eşiniz, dostunuz yada arkadaşınıza unutulmaz bir öğün yaşatıyor.

Damak tadına önem verenlerin buluşma adresi "Güçlü Pide Express" de...

-Kıymalı Pide,

-Kaşarlı Pide,

-Kuşbaşılı Pide Ve Tüm Pide Çeşitleri İle birlikte, 

-Şimdi yenilenen mekanında Izgara çeşitleri, Et Güveç, Tavuk Güveç .... 

-Sabah 6'dan Akşam 22.00'ye Kadar Açığız... 

-Çorba Ve Soğuk Sıcak Mezeleri, Ve Kilo Kilo Et, Köfte, Tavuk, Izgara Çeşitleri Ile Güçlü Pide Express Olarak Hizmetinizde...

Acıgöl'ün Yeni Lezzet Durağı "Güçlü Pide Expres" ten Yeni bir lezzet videosu izlemek için TIKLAYINIZ!

EV VE İŞYERLERİNE ACİL SERVİS...

"Güçlü Pide Express" İşletme Sahibi Suat Güçlü, "Yenilenen yüzüyle hizmete giren Güçlü Pide Express restaurantımızda Lahmacun, (kıymalı, kaşarlı, peynirli, kurbaşılı, mevlana) Pide Çeşitleri, Nevşehir Tava, Çorba, Kebap ve tatlı ve diğer çeşitlerimizle hizmetinizdeyiz. Amacımız Kapadokya'nın giriş kapısı Acıgöl ilçemizde yol üzerindeki mekanımızda damak tadına uygun lezzetlerimizi halkımıza en iyi şartlarda sunmak. Gerek sabit mekanımızla gerekse özel günler için sipariş servisimizle işletmemiz Acıgöl'ümüze hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz" dedi.

İşletme Sahibi Suat Güçlü, “Yenilenen yüzüyle hizmete sunduğumuz işyerimizde müşterilerimizin istek ve taleplerine göre bir çok yeniliklere imza attık. Nezih ortamıyla müessesemize gelemeyen müşterilerimizin telefonla verdikleri Pide ve lahmacun siparişlerini en hızlı şekilde adreslerine de servis yapıyoruz. Amacımız müşterilerimize en iyi kusursuz bir hizmet vermektir. İmalatını yapmış olduğumuz mamullerimiz günlük taze, kıyma, et ve malzemelerden hijyenik bir ortamda hazırlanarak servis yapılmaktadır. Bu günden itibaren değerli müşterilerimizin hizmetindeyiz.” dedi.

Biz de FİB haber gazetesi olarak hayırlı ve uğurlu olsun diyor, hayırlı ve bol kazançlar temenni ediyoruz.

"Yok Böyle Bir Pide, Et, ve LEZZET diyenler" Acıgöl ilçesinde "Güçlü Pide Express"Fırınında hazırlanan pide, et ve lahmacunların tadına vardılar, Hepinizi yeni lezzet durağı "Güçlü Pide Express"e bekliyoruz..."

GÜÇLÜ PİDE EXPRESS:

Adres: Yukarı Mah. Nevşehir Cad. No: 14 Acıgöl / Nevşehir

Alo Paket: 0 384 311 32 32

GSM: 0533 635 44 26