Hafize Alan ve Yavuz Akgür çifti hafta sonu düzenlenen muhteşem bir düğünle dünya evine girdi...

Nevşehir’in tanınmış ailelerinden Akgür ve Aksaray'dan Alan ailelerinin biricik evlatları Hafize ve Yavuz çifti hafta sonunda Göre Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirilen rüya gibi bir düğünle dünya evine girdiler.

Hafize ve Yavuz Akgür çifti çok sayıda davetlilerin katılımlarında gerçekleştirilen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler. 


Davetlileri kapıda karşılayan Alan ve Akgür aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler. Katılımın oldukça yoğun olduğu düğün törenine çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Genç çiftlerin düğün merasimine Nevşehir Barosu Başkanı Av. Necmi Öncül, Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Şerafettin Arslan, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, NTSO Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Babaoğlu, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Av. İbrahim Akgür, Hakim Bahadır Akgür, Nevşehir Barosu Avukatlarından Harun Açıkgöz,Diş Doktoru Erdem Parmaksız ile çok sayıda iş adamı genç çiftleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.


Oldukça heyecanlı görünen genç çift’in nikâhını Göre Belediyesi Nikah memuru Vehbi Doğan, nikâh şahitliklerini ise Nevşehir Barosu Avukatlarından Av. Harun Açıkgöz, İlhami Toptaş, Faruk Saygan, Mevlüt Duymaz ve  Ali Alan birlikte yaptı.

Daha sonra alkışlar arasında Hafize ve Yavuz Akgür çifti ilk dansı gerçekleştirdiler.

Düğün boyunca keyiflerince eğlenen davetliler sahneyi hiç yalnız bırakmadı. 

Düğün töreni sonrası FİB Haber Merkezimize açıklamada bulunan aile büyüğü Erdem AKGÜR "Bu güzel günümüzde Evlatlarımızın düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm akraba, arkadaş, dost ve yakınlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

Gecenin kahramanı Hafize ve Yavuz Akgür çiftide "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

FİB ajans Organizasyon olarak Hafize ve Yavuz AKGÜR Çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.