Kapadokya bölgesinde çekimleri gerçekleşen “The Circle” adlı müzik klibinde ruhsal fonda işlenmiş bir müzik ile hikaye anlatılırken, Kapadokya bölgesinin önemli mekanlarında çekimleri tamamlanan klip bölgemizi dünyaya tanıtmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz ağustos ayında Kapadokya ya gelen ruhsal müzisyen ve yönetmen Alister Kosar bölgenin önemli tarihi mekanlarında hayata geçirdiği projesinde bölgemizin tanıtımını en iyi şekilde gerçekleştirdi.

Türkiye'nin Kültürel mirası kıyafetleri ile 2000 yıl öncesinin çağrıştırıldığı klipte, ülkemizin değerleri arasında olan Van Kedisi ve Sivas Kangalına da yer verildi.

Dans figürleri ile eşsiz Kapadokya görüntüleri bir araya getirilerek oluşturulan klibin müziğini ve yönetmenliğini yapan Alister Kosar ve dans eğitmeni ve Profesyonel danscı Danimarkalı Freja Maria Lützhoft eşliğinde Kapadokya Cast Ajans sponsorluğunda çekildi.

Klipte oynayan dansçılar ve çocuk oyuncular Nevşehirden seçilerek çekimleri tamamlandı. Montajı için yurtdışında önemli holly wood yapımcıları tarafından animasyon yapıldı.

Ülkemizin tanıtımı için önemli bir yeri olan klibin Dünya da önemli platformlarda yayınlanması ve bu yıl ki tanıtımı için eşsiz bir reklam oldu. Danimarka da demo görüntüleri yayınlanan klibin çıkması dört gözle beklenmiş ve bugünden itibaren platform da yayınlanmaya başlamıştır.

Kapadokyanın tanıtımının yapılması bölgemize gelen yabancı turist sayısının artmasına ve bölgenin önemli geçim kaynağı olan turizm sektörüne ek istihdamlar ve yatırımlar sağlanmasına ve bölgemizin işsizlik ve yatırım sıkıntısına bir nebze de olsa destek olmaktadır.

Kapadokya görüntüleri eşliğinde İşte o video linki: