EmrahATV’de başlayacak olan ‘’Aşk Ve Mavi Götür Beni Gittiğin Yere’’ adlı dizi ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin çekimleri için Nevşehir’de çekimlere başlandı. Çekimler için Nevşehir’de bulunan Emrah’ın dizide giyeceği kıyafetler ünlü sanatçının bir giyim firması sahibi olan yakın dostu Süleyman Kaya tarafından kamyonla İstanbul’dan Nevşehir’e doğru yola çıktı. Sete ulaşan kostüm yüklü kamyonda Emrah için özel olarak gönderilmiş 120 takım elbise, 200 gömlek, 80 çift ayakkabı, kol düğmeleri, yelek, çorap, kemer ve aksesuarlar olduğu öğrenildi.

Küçük Emrah’ın Yeni Dizisi Aşk ve Mavi Dizisinin çekimleri bugün Nevşehir merkez Camii Cedid Mahallesi Gazhane Caddesi üzerindeki Gelinlikçi de yapıldı. Nevşehir sokaklarında ki film setinde Karşılarında bir an Küçük Emrah'ı görenler büyük şaşkınlık yaşadılar. İşte o çekimden kısa görüntüler www.fibhaber.com da...



Küçük Emrah’ın Yeni Dizisi Aşk ve Mavi ATV’de Başlıyor!

Oyunculuğa küçük yaşlarda başlayıp kısa sürede fenomen olmasından sonra Türk Halkı tarafından Küçük Emrah olarak adlandırılan Emrah İpek, uzun bir süre ara verdiği ekranlara, NTC Medya tarafından yapılan yeni bir dizi ile dönüyor. Yeni yayın döneminde ATV ekranlarında yayınlanacak Aşk ve Mavi dizisinde Burcu Kıratlı ile başrolü paylaşacak olan Emrah yaklaşık olarak 10 yıldır televizyon ekranlarından uzak kalmıştı. Çekimlerine Kapadokya’da başlanan Aşk ve Mavi’nin 1. Bölüm Tanıtım Fragmanı da geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Bir hapishane koğuşunda başlayan fragmanda Emrah’ın uzun aradan sonra oyunculuk formunu kaybetmediği dikkatleri çekiyor. Hayranlarının heyecanla bekledikleri dizinin ne zaman başlayacağı ile ilgili net bir tarih verilmedi. “Aşk ve Mavi Götür Beni Gittiğin Yere” Sloganıyla tanımı yapılan Aşk ve Mavi’nin oyuncuları ise şöyle; kadrosunda Emrah İpek, Burcu Kıratlı, Uğur Uzunel, Kenan Bal, Işıl Yücesoy gibi oyuncular oynamaktadır.

KAPADOKYA’DA ÇEKİLİYOR

Emrah sevenlerinin büyük bir merakla bekledikleri Aşk ve Mavi dizisinin çekimlerine İstanbul’da başladı. Dizinin devamında çekim yapılacak olan mekânların İstanbul ve Nevşehir Kapadokya olacağı biliniyor. Emrah’ın ekranlara 10 yıl sonra dönmesi nedeniyle dizideki performansının nasıl olacağı merak konusu olmaya devam ediyor.
emrah aşk ve mavi

TANITIM FRAGMANI YAYINLANDI

Yapımcılığını NTC Medya‘nın üstlendiği, ATV ekranlarında yeni dönem dizisi olarak yayınlanacak olan dizinin kısa bir tanım fragmanı yayınlandı. “Aşk ve Mavi Götür Beni Gittiğin Yere” sloganı ile tanıtılan dizide Emrah’a Burcu Kıratlı eşlik edecek. Aşk ve Mavi’nin yönetmen koltuğunda Hakan Arslan oturuyor. Dizinin nefes kesen senaryosunu ise Gül Semerci ve Yelda Eroğlu birlikte kaleme alacaklar. Aşk ve Mavi 1.Böüm Tanıtım fragmanını ATV'nin kanalından izleyebilirsiniz.

AŞK VE MAVİ KONUSU
Çekimlerine İstanbul'da başlanan dizinin hikâyesi ile ilgili net bir açıklama yapılmamış olmasına karşın,  Emrah dizide gençliği ceza evinde geçen ve kimseyi sevecek zamanı olmamış Ali karakterini canlandıracak.
OYUNCULARI
Aşk ve Mavi’nin oyuncu kadrosunda;  Emrah İpek, Burcu Kıratlı, Uğur Uzunel, Kenan Bal, Işıl Yücesoy gibi oyuncular yer alıyor.
EMRAK İPEK
Oyuncu Emrah, 1 Ocak 1971 tarihinde Diyarbakı'ın Ergani ilçesinde doğmuştur. Tüm Türkiye onu ilk olarak Küçük Emrah şarkıcı kimliği ile tanındıktan sonra çok sayıda albüm çıkarmış ve yeşilçam filmlerinde oynamıştır. Emrah, son olarak 2009 yılında Trt 1 ekranlarında yayınlanan Hicran Yarası dizisinde ve geçtiğimiz yıl Mcdonalds reklamlarında izleyici karşısına çıkmıştı.
BURCU KIRATLI
23 Temmuz 1989 İstanbul doğumlu olan Burcu Kıratlı, son olarak geçtiğimiz yıl TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Gökçe karakterini canlandırmıştı. 
Kaynak: Ajans Haber
Ntc Medya'nın, yeni sezona damga vuracak Aşk Ve Mavi 1.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Emrah'ın, sesi götür beni gittiğin yere şarkısıyla buluşan tanıtımında bir dakikalık eşsiz seyir keyfi sunmuştur. Dizimizin ana kahramanı Ali'dir, Hapishaneye girmek zorunda kalmış, yaşadığı tutukluluk sürecinde tek unutamadığı, aklından çıkaramadı kişi Mavi, olmuştur. Yıllar sonrasında tahliye olduktan sonra aşkıyla büyük karşılaşması, geri de bıraktığı zorlu hayatına geri dönüşü macerasını içerecektir. Yaptığı hatanın cezasını çekse de Aşk Ve Mavi izle geçmişin izleri, düşmanları asla arkasını bırakmayarak, aşklarına engel olmaya çalışacaklardır. Bu durum onların büyük aşkına asla engel olmayacak gibi.
Aşk Ve Mavi 1.Bölüm Fragmanı