Nevşehirin sevilen ailelerinden Sönmez ve Bozoklu ailesinin biricik kızları Sibel Sönmez ve Kağan Bozoklu hiç unutamayacakları bir evlilik teklifine imza attılar.

Sevgilisine evlilik teklifi yapmak için yaklaşık 1 aydır Organizasyon şirketi ve arkadaşlarıyla planlar kuran Kağan Bozoklu, sonunda bu amacına ulaştı. 

Kağan Bozoklu ve Sibel Sönmez daha önce planlandığı üzere araçları ile Uçhisar yolunda seyir halindeyken önlerine geçen FİB ajans organizasyona ait minübüsün arka kapağı açılarak minübüs dolusu binlerce balonların birden asfalta dökülmesiyle büyük bir şaşkınlık yaşadı. Ardından aracını yolun kenarına yanaştıran Kağan Bozoklu, kız arkadaşı Sibel Sönmez ile dışarı çıktıklarında " Seni Çok Seviyorum. Benimle Evlenirmisin" pankartı açıldı. Konfetiler eşliğinde diz çöken Kağan, kız arkadaşı Sibel'e bir buket çiçek ve tek taş yüzük taktim etti...

Sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Sibel Sönmez, tek taş yüzük ile evlilik teklif eden Kağan Bozoklu'ya "EVET" cevabını vererek çok mutlu olduğunu, Peribacalarının arasında unutulmaz bir evlilik teklifi aldığı için emeği geçenlere teşekkür ettiğini ifade etti. Ardından Uçhisar seyir Cafe terasında ki restoranda özel olarak hazırlanan masada yemek yiyen genç çiftlerin mutluluğuna diyecek yoktu.  Kağan Bozoklu 'Evet' sözünü duyduktan sonra Sibel Sönmez ile Keman eşliğinde dans ettiler. 

Bizde FİB Haber Merkezi olarak Genç çiftimizi kutluyor ve kalpleri kadar güzel bir ömür diliyoruz. Onlar erdi muradına darısı tüm bekarların başına...