Çekimleri Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde devam eden “Kırlangıç Fırtınası” dizisinin başrol oyuncusu Meltem Cumbul, diziye küçük bir bebeğin de dahil edileceğini duyunca seti bıraktı.

Meltem Cumbul, ‘Kırlangıç Fırtınası’ dizisinde seti bıraktı.

‘Kırlangıç Fırtınası’ dizisinde kızını arayan bir anneyi canlandıran Meltem Cumbul, dizinin oyuncu kadrosuna 1 yaşın altında bir bebeğin dahil edilmek istendiğini öğrenince sete ara verdi.


Başrollerini Meltem Cumbul ile Fikret Kuşkan’ın paylaştığı “Kırlangıç Fırtınası” dizisi Kapadokya’da çekiliyor.

Yönetmenliğini, “Sonbahar”, “Gelecek Uzun Sürer” ve “Rüzgarın Hatıraları” gibi ödüllü filmlerin yönetmeni olan Özcan Alper’in yapacağı dizi, bir annenin kızını arama öyküsünü anlatacak. Dizinin senaryosunu Erkan Birgören ve Betül Yağsağan yazacak. Limon Yapım tarafından gerçekleştirilecek “Kırlangıç Fırtınası” Fox TV’de yayınlanacak. Çekimleri Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa da devam eden Dizinin Ocak 2017’de seyirciyle buluşması planlanıyor.

İşte Kırlangıç Fırtınası Adlı Dizinin Oyuncuları: Meltem Cumbul,  Fikret Kuşkan, Ebru Aykaç, Uğur Demirpehlivan, Ekin Mert Daymaz (Hayat Sevince güzel adlı dizinin yakışıklı Savaş’ı )Haluk Cömert, Bestemsu Özdemir, Deniz Bolışık, Gün Akıncı, Perihan Ünlücan, Tülin Yazkan, Ozan Osmanpaşaoğlu, Atakan Yarımdünya.

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizinin senaryosunu Erkan Birgören kaleme alıyor. Kırlangıç Fırtınası Dünyaca ünlü aşk filmi 'Aşk ve Gurur'un aynı adlı yerli uyarlaması olacak dizi, toprak zengini bir ailenin 5 kızı çevresinde gelişen entrikaları ele alıyor.