Türk sanat müziği, pop ve caz melodileriyle harmanlanmış tarzıyla kitlelerin beğenisini toplayan Birsen Tezer, 27 Temmuz Cumartesi günü saat 21.30’da Kapadokya’da sahne alacak. Sanatçı, Cihan ve İkinci Cihan albümlerinden derlediği şarkıları seslendirirken kanun performansıyla da geceye renk katacak.

Konsere ev sahipliği yapacak olan Museum Hotel, 30 özel odasıyla Kapadokya’nın binlerce yıllık tarihini tüm orijinalliğiyle yansıtırken, içerisinde bulunan tarihi motifler ve antika eşyalar nedeniyle “yaşayan müze” olarak anılıyor. 2002 yılından bu yana 12 uluslararası ödül kazanan otel, 27 Temmuz gecesi müzik eşliğinde farklı tatlar denemek isteyenler için unutulmaz bir gece vaadediyor. Türkiye’nin tek Relais&Chateaux üye oteli ünvanına sahip olan Museum Hotel’de gerçekleşecek konserde, misafirler havuzbaşında hem müziğe doyacak hem de Kapadokya’ya özgü lezzetleri tatma fırsatı bulacak.

Bilet fiyatları ve detaylı bilgi için[email protected] email adresinden bilgi talep edilebilir.

Bilgi için: Tülay Genç | [email protected] | +90 (850) 88512 55

————————————————————————————————————————————

Museum Hotel Hakkında

1998 yılında Indigo Group’un sahibi (YKB) Ömer Tosun tarafından, var olan dokusu bozulmadan, restore edilerek kapılarını açan Museum Hotel, Türkiye’nin tek “Relais & Chateaux” ünvanlı oteli olma özelliğine sahip. Her biri farklı dekore edilen, ağırladığı misafirlerine butik hizmet anlayışı ile unutulmaz anlar yaşatan Museum Hotel bünyesinde sergilediği antika parçalar ile de “yaşayan müze” unvanına sahip çok özel bir adres olarak öne çıkıyor.