Adriana ve Burak Ekici çifti Kapadokya'da düzenlenen muhteşem törenle dünya evine girdiler.

Nevşehir Turizm Ve Siyaset Dünyasını buluşturan muhteşem düğünde Adriana ve Burak Ekici çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.


Eduring Ailesinin kızı Adriana ve Ekici Ailesinin Oğlu Burak, Uçhisar'da düzenlenen muhteşem düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi.

Yaklaşık bine yakınkişinin katıldığı Genç çiftin düğün törenine 20. Dönem Nevşehir Milletvekili Av.Abdülkadir Baş,  Avanos Kaymakamı Muhammet Sait Baytok, Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, çiftin aileleri, akrabaları, Turizm, Eğitim, İş Dünyası, Siyaset ve çok sayıda davetli katıldı.


Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan'ın Nikahını kıydığı Adriana ve Burak Ekici çifti mutlu günlerine dans müzikleri eşliğinde başladı.

Ünlü Sanatçı Kürşat'ın birbirirnden güzel parçalarıyla Düğün boyunca doyasıya eğlenen genç çiftler, birbirlerine pasta ikram etti.  Mutlu çift hatıra fotoğrafı ile düğünlerini noktaladı.

FİB Haber merkezi olarak Eduring ve Ekici Ailelerinin biricik evlatları "Adriana ve Burak Ekici" çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.


Nevşehir de Düğün Organizasyonlarının bir numaralı firması FİB Ajans Organizasyon tarafından gerçekleştirilen düğün merasimiyle NEHÜ Tafana Restaurantta şimdiye kadar görülmemiş bir konsepte süslenen Gelin Yolu Gelin masası ve Fikret Çapacı nını başarılı sunumlarıyla bütün davetlilerden tam not aldı.

Nevşehir de Düğün, Nişan, Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda...

0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74

nevsehirorganizayon.com

0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı

Gelin Yolu

Gelin Masası

Kamera Fotoğraf çekimleri

Masa-Sandalye Giydirme

Ses sistemi

Işık Sistemi

Orkestra

Palyaço

Animatörler

İlahi Grubu

Şamdan

Davetiye

Daha bir çok isteğinize uygun seçenekler için geç kalamdan bizi mutlaka arayın...

ALO :0 384 212 9 444