Nevşehir’de hizmet verecek olan Kristal Düğün Salonu’nun açılışı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Belediye Başkanı Rasim arı'nın katılımlarında düzenlenen muhteşem törenle gerçekleştirildi.

Hafız Mahmut Kemikkıran’ın yaptığı dua ile açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından düğün salonuna geçen Vali Aktaş, işletme sahibi Ersin Türk’ten, işyeri hakkında bilgiler alarak, hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulundu ve bol kazançlar diledi.

İşletme sahibi Ersin Türk, Kristal Düğün Salonu ile Nevşehirlilere en kaliteli ve en iyi hizmeti verme gayreti içerisinde olacaklarını ifade ederek, açılışa katılımlarından dolayı Vali İlhami Aktaş’a teşekkürlerini iletti.

Nevşehir Güzelyurt Mahallesinde gerçekleştirilen Kristal Düğün Salonun açılış törenine; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Rasim Arı, Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, TKDK İl Koordinatörü Murat Asiltürk, Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Okan Yılmaz, Afrin Gazisi Zeki Didinmez, Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Mahmut Çalışkaner, Nevşehir Karoserciler ve marangozlar Ağaç İşleri Odası Başkanı Ramazan Korkmaz, kurum müdürleri ile STK Temsilcilerinin yanı sıra davetliler katıldı.

İşletme Sahipleri Ersin Türk, Neşet Uluçay Ve Cuma Türk katılım gösteren tüm il protokolüne ve davetlilere teşekkür ettiler.

Kristal Toplantı ve Düğün Salonları

Ramazan'da Zengin Mutfak Menüleri İle Özel İftar Yemekleri, Toplantılar, Kına, Düğün, Nişan Ve Sünnet İle Mezuniyet Merasimleri Törenlerinin Nevşehir'deki yeni adresi...

Stüdyo Okan'da Kristal Düğün Salonu’nda en güzel anlarınızı ölümsüzleştiriyor...


Adres: Güzelyurt Mahallesi. Vefa Küçük Cad. No:9/A(Beğendik Yanı) NEVŞEHİR
Tel: 0 384 213 25 25 
GSM: 0 532 682 48 50