Nevşehirli gurbetçimiz Akdeniz Ailesi’nin evlatları Fatih Akdeniz, Ceylan Ailesinin biricik kızları Kübra Ceylan ile bu hafta sonu Avanos Alp Otelde düzenlenen muhteşem düğünle dünya evine girdi...

AKDENİZ Çifti Avanos Alp Otel havuz başında gerçekleştirilen muhteşem düğünle dünya evine girdi.

Kapadokya Bölgesinin önemli mekanlarından Avanos Alp Otelde yapılan dillere destan bir düğün töreniyle hayatlarını birleştiren Kübra ve Fatih Akdeniz'i, bu mutlu günlerinde, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, eşi Melek Arı, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Yüzer, Bektaş Demir, Ersin Erol, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topcu, İş İnsanı Musa Ertaş ile birlikte Almanya ve Hollanda'dan gelen çok sayıda davetlileri buluşturan muhteşem düğünde Kübra ve Fatih Akdeniz çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Çiftin nikahını Avanos Belediyesi Nikah Memuru Hülya Köse kıydı. Çiftlerin Şahitliklerini ise Burhan Topçu ve Rabia Kahraman yaptılar...

Nikah sonrası Kübra ve Fatih çifti, Kapadokya semalarına bir çift beyaz güvercini azad ederek saldılar. Ardından genç çiftin babaları tarafından kendilerine Kuranı Kerim ve Türk Bayrağı takdim edilirken, düğün Ömer Ayaz hocanın okuduğu Kuranı Kerim Tilaveti ve duaları ile başladı.

Dolu dolu geçen düğün merasimi, İşgören Halk Oyunları ekibinin sergilediği Zeybek- Kafkas -Tekirdağ yöresi halk oyunları gösterileri ve Akdeniz mehter ekibinin okuduğu, Ceddin deden, Ey şanlı ordu, Hücum ve Fetih marşları coşkuyla izlendi.

Düğünün son bölümünde ise Tasavvuf şiirlerini usta yorumuyla seslendiren Şair, Yorumcu Dursun Ali Erzincanlı söylediği birbirinden güzel şiirleriyle, düğüne renk kattı. Manevi değerlerimizi şiirsel bir dille anlatan Dursun Ali Erzincanlı, düğüne katılan davetlileri manevi yolculuğa çıkarttı. Davetlilerin yoğun ilgisiyle gerçekleşen buluşmada Erzincanlı, Kübra ve Fatih Akdeniz çiftinin düğününde en beğenilen şiirlerini seslendirerek, davetlilere unutulmaz bir gün yaşattı.

Düğüne katılarak çifti kutlayan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, aile kurumunun kutsal ve önemli olduğunu vurguladı. Toplumun temel taşının aile olduğunun altını çizen Başkan Arı, Kübra ve Fatih Akdeniz çiftine bir ömür boyu mutluluk dileğinde bulundu. 

Başarılı sunumuyla düğüne renk katan FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Fikret Çapacı nın anonsu ile sahneye davet edilen Kübra ve Fatih Akdeniz'in, adeta dillere destan düğün törenine katılan davetliler, unutulmaz bir akşam yaşadılar.

Adeta masalları aratmayacak bir düğün töreniyle hayatlarını birleştiren genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken, damadın babası Ahmet Akdeniz ile gelinin babası Mehmet Ali Ceylan, misafirlerini girişte karşılayıp, yerlerine kadar eşlik ettiler. Düğün sonrası ise konuklarını yine beraberce kapıya kadar uğurlayan dünürler, örnek bir ev sahipliği örneği sergilediler.

Hiçbir masraftan kaçınılmayan ve davetlilerin rahatı için en ufak ayrıntının bile düşünüldüğü düğün töreni sonrası, davetliler, genç çifti tebrik ederek, ayrıldılar.

Genç çiftimize, iki cihan saadeti diliyoruz.‬

Düğün töreni sonrası FİB Haber Merkezimize aile büyüğü adına açıklamada bulunan Damat Babası Ahmet Akdeniz ile Gelin Kızın Babası Mehmet Ali Ceylan'da; "Bu güzel günümüzde evlatlarımızın düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm eş, dost, akraba ve yakınlarımıza teşekkür ederiz. Allah hepisinden razı olsun çok mutluyuz çok sevinçliyiz, Darısı tüm bekarların başına'" dedi.

Rüya gibi geçen Düğün töreni sonrası mutluluğu gözlerinden okunan günün kahramanları Kübra ile Fatih AKDENİZ Erdoğan çiftide "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

FİB HABER MERKEZİ olarak Hayatlarını birleştiren Kübra & Fatih AKDENİZ genç çiftimizi kutluyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

FİB Ajans ve Organizasyon Mutluluğa Atılan İmza...

0 384 212 9 444
0 532 627 28 74

İşte  "AKDENİZ" Ailesinin Dillere Destan Düğününden kareler...

(Kapadokya Düğün Fotoğrafcısı Studio Güneş'te... Fotoğraf Sanatçısı Ali Güneş)

Nevşehir de Düğün, Nişan, Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda...

0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74

nevsehirorganizayon.com

0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı