Kurtlar Vadisi'nin 'Tombalacı'sı ünlü oyuncu ve seslendirme sanatçısı Haldun Boysan Ürgüp'te kaldığı otelde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

ATV ekranlarının yeni dizisi Maria ile Mustafa'nın çekimleri için Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde bulunan 62 yaşındaki usta oyuncu ve tiyatro sanatçısı  Haldun Boysan, kaldığı otel odasında kalp krizi geçirdi.

Set çalışanlarının haber vermesi üzerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Boysan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

6 Eylül Pazar akşamı ATV 'de ilk bölümüyle ekranlara çıkmaya hazırlanan Maria ile Mustafa dizisinin oyuncuları büyük üzüntü yaşadılar.

Haldun Boysan Kimdir?

6 Temmuz 1958 tarihinde Ankara’da doğan Haldun Boysan T.E.D. Ankara Koleji ve Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümü mezunudur. Koyu Beşiktaş taraftarı olan oyuncu en son 2016 yılında Somuncu Baba isimli sinema filminde rol almıştır. 

Kurtlar Vadisi, Egenin Hamsisi, Hercai ve Maria İle Mustafa dizilerinden hatırlayacağınız oyuncu bugüne kadar Çarli, Ruhsar, Aşkın Dağlarda Gezer, İkinci Bahar, Ünlü Yıldız, Derviş, Maruf, Vasiyet, Harbi Define, Sensiz Yaşayamam, Bir Hikayem Var, İkizler Firarda, Türkan, Otel Divane, Gülcemal, Meddah, Hızlı ve Tüplü, Hasret Bitti, Hazan, Karayel, Kırıntılar, Somuncu Baba Aşkın Sırrı, Saklambaç, Canavar Gibi, Geçmişteki Sır, Seni Kimler Aldı gibi bir çok dizi ve sinema filminde rol almıştır.