Nevşehir’de yapımı tamamlanan Nissara Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan Madame Moss Bayan Giyim Mağazası düzenlenen muhteşem törenle hizmete açıldı. 

'Madame Moss' Bayan Giyim Mağazası açılış törenine Nevşehir Valisi İlhami Aktaş,Nevşehir Vali Vekili Ahmet Soley, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, NTSO Başkan Vekili Cengiz Yıldız, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, MHP Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Öz, KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, Göreme Turizm Geliştirme Kooparatif Başkanı Mustafa Durmaz, İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat, Ürgüp Esnaf ve Sanatlarlar Odası Başkanı Süleyman Özaşık, Nevşehir İl Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay, NEVBİAD Yönetim Kurulu Üyesi Alphan Namlı , Kapadokya Hastanesi Başhekimi Fatih Yakut, İş Adamı Halil Uluer, Hamza Köybaşı,Ürgüp kadın kolları başkanı Reyhan Şahin Ayan, daire müdürleri, protokol mensupları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Nevşehir İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat'ın yaptığı duanın ardından açılış kurdelesini Nevşehir Vali Vekili Ahmet Soley, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, MHP Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Öz, KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, Göreme Turizm Geliştirme Kooparatif Başkanı Mustafa Durmaz, İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat, Firma sahibi Vejni Büyük birlikte kesti.

 Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından mağazayı gezen davetliler açılışa özel indirimlerden faydalandı. Yeni hizmete giren Madame Moss Bayan Giyim mağazasının açılışında indirimli ürün almak isteyen yüzlerce kişi akın etti. Mağazadaki indirimli ürünlerden almak isteyen vatandaşlar kapıların açılmasıyla adeta izdiham yarattı.

'Madame Moss' Bayan Giyim Mağazası açılışında, katılımcılara Osmanlı Şerbeti ve çeşitli ikramlarda bulunulurken çocuklara palyaçolar tarafından yüz boyaması yapıldı ve balon dağıtıldı.

Nevşehir ve Ürgüp'ten siyasi Parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaşlarımızın katıldığı açılışın ardından mağazayı gezen davetliler hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, Mağaza Sahibi Vejni Büyük ile bir süre sohbet ettiler. 

'Madame Moss' Bayan Giyim Mağazası sahibi Vecni Büyük ise, Ankara, Bolu, İstanbul, Konya, Eskişehir'den sonra 'Madame Moss'markasını Nevşehirimize getirdiğimiz için mutluyuz. Mağazamızda mevsimlik ve yazlık giysiler ve açılışa özel indirimlerimiz var. İşyerimizde 12 personel ile halkın hizmetine mağazamızı açtık. Her kesime hitap eden fiyatlarımız var." dedi. 

Büyük ; 'Madame Moss' markasını Nevşehir Kapadokya Bölgesine kazandırdığımız için gururluyuz. Nevşehir'e hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Artık modern ve şık giyinmek için Kayseri , Ankara İstanbul'a gitmeye gerek kalmadı. Kaliteyi, Modern tasarımlarıyla en hesaplı şekilde ayağınıza kadar getiren ünlü marka 'Madame Moss' Bayan giyim mağazası, En şık Bayan kıyafetleri ve yeni sezon giyim modellerine uygun fiyatlarla sahip olmak için şimdi sizleri bekliyor!

"Farklı, Zevkli , Kaliteli , Şık , Bol çeşit ve Hesaplı Giyinmeyi sevenler için 'Madame Moss' mağazası Nevşehir Şubesine mutlaka uğramalısınız...
Acele edin, Açılışa özel indirimli kampanyalarından mutlaka sizde faydalanın...."

Nevşehir Gündemin Adresi FİB Haber Merkezi olarak NEVBİAD Üyesi, Değerli hemşehrimiz Vejni BÜYÜK’ü kutluyor ve 'Madame Moss' mağazasının Nevşehir'imize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. 

Tarzınıza uygun bayan kıyafetleri, elbise, kazak, ceket, bluz modelleri ve diğer tüm bayan giyim ürünlerini bulabileceğiniz şık koleksiyonlar yarın Nevşehir "Madame Moss" Bayan Giyim Mağazasın'da...

Kombinlerinizin vazgeçilmezi olacak bayan giyim modelleri için Yarın mutlaka "Madame Moss" mağazasında buluşalım...!

Açılışa özel%50 indirim fırsatını kaçırmayın!

Açılışında yaşanan büyük izdiham ile 'MADEMME MOSS' bayan giyim markasının şehrimiz bayanlarının vazgeçilmezi olacağını gösterdi.

"Madame Moss" Bayan Giyim Mağazası​ ​Nissara AVM Sahil girişinde sizleri bekliyor...