TV8'in sevilen programı MasterChef Türkiye reyting listelerinde zirvede yer adı. Yayınlandığı ilk günden beri büyük beğeni kazanan MasterChef Türkiye; Cumartesi akşamı yayınlanan Özel Kapadokya 109. bölümü ile izlenme rekoru kırdı.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Acun Ilıcalı ve Ekibine, tüm Ürgüplülere ve seyircilere teşekkür etti. Başkan Aktürk mesajında;

Değerli Hemşehrilerim,
Masterchef Türkiye’nin “Master” programını Ürgüp’te gerçekleştirme onuru ve gururunu birlikte yaşıyoruz. İlçemizin tanıtımı ve turizmin sürekliliğini sağlamak amacıyla Belediyemiz öncülüğünde harcanan yoğun emek ve çalışmanın sonucunda gerçekleştirilen programın 28.11.2020 tarihinde yayınlanan bölümü bütün ülke bazında yoğun ilgi ile izlenmiştir.
Bu organizasyonun gerçekleştirilmesinde Ürgüp tutkuları etkili olan Acun Ilıcalı ve Ekibine, Ürgüp mevzu olduğunda maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Kapadokya Kaya Balon işletmecisi Murat ÇOBAN, Dinler Hotel ve Kayakapı Premium Caves Hotel İşletmecileri Yakup Dinler ve Mehmet Dinler başta olmak üzere, Alternatif Yapı, Öz Emlak, KAPHİB, Perisia Hotel, MDC Cave Hotel, Voyager Ballons, Yusuf Yiğitoğlu Konağı, Mustafa Otel, Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası, Akuzun Hotel, Zeydem Suites, Göreme Baloons, Çiçek Havacılık, Surban Otel, Fresco Cave Suites, Ürgüp Ballons ve diğer tüm destekçilerimiz ile birlikte Ürgüp Belediye Başkanı olarak bu onurlu misyonu bizlere veren bütün Ürgüp halkına teşekkürü bir borç biliyorum.
İlerleyen süreçte “KAPADOKYA” Bölgemizin tanıtımı için Ürgüp’ümüzün tüm bileşenleri ve paydaşları ile birlikte gereken çalışmaları yapacağımıza inanıyor, emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum." dedi.

Dünyanın en zorlu mutfağı MasterChef Türkiye; ünlü şefleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve birbirinden renkli yarışmacıları ile TV8 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor.