31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Mazı köyü için muhtar adayı olduğunu açıklayan Cafer Kaygısız www.fibhaber.com gazetemizi ziyaret etti.

Ziyarette gazetemiz genel yayın yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal ile sohbet eden Kaygısız, Mazı köyünün daha iyi hizmet alabilmesini sağlamak için ellerinden gelen hizmetin en iyisini yapmak için gece- gündüz çalışacaklarını söyledi. Kaygısız, doğup büyüdüğü Mazı halkına hizmet için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağının sözünü verdi.

1965 Mazı köyü nüfusuna kayıtlı ve Telekom'dan emekli hala hazırda Nevşehir Valiliğinde çalışmakta olan Mazı köyü muhtar adayı Cafer Kaygısız adaylığı konusunda çevresinden ve köy halkından olumlu tepkiler aldığını belirterek, “Köyümüz de yapacağımız birçok proje ile daha yaşanılabilir bir mutlu köy yapmak istiyorum. Oluşturacağımız sportif, kültürel ve sosyal platformlarla köyümüzde ki bütün insanları bir araya getirerek güzel bir ortam oluşturmayı hedefliyorum. Seçmenlerimizin vereceği destekle bu güzel hizmete talibim” dedi.

Mazı köyü sakinlerinden daha güzel mutlu bir köyü sözü veriyorum diyen bunun için yetki istediklerini kaydeden Kaygısız, “ Halkımız bize bu yetkiyi verirse sorunları yerinde görüp, yetkililere ulaşarak çözüm noktasında birlikte çalışacağız” diye konuştu.

Ziyaretlerinden dolayı Kaygısız’a teşekkür eden FİB Haber Genel yayın yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal ise yaptığı konuşmada, Mazı köyü muhtar adaylığı yarışında Cafer Kaygısız’ı desteklediklerini belirterek, halkın yanında halk ile beraber çok iyi işler yapacağına inandığını söyledi.