Mehmet Coşkun Et Döner 10.Şubesi Nevşehir'de açıldı.

"Nevşehir'e farklı bir damak tadı sunmaya geldik".
10.Şubesini Nevşehir'e açan Mehmet Coşkun döner Nevşehir'de Lale Caddesi No:30 Şekerbank yanında hizmete başladı.
Önce lezzeti ile damağınızı sonra fiyatı ile cebinizi memnun edeceğiz sloganı ile başlayan MC Mehmet Coşkun Döner "Çok söz söylemeye gerek yok gelin görün kararı siz verin.Memnun kalacağı garantisi veriyoruz." diyor. Nevşehir halkının hizmetinizdeyiz.

Mehmet Coşkun Et Döner sahibi Mehmet Coşkun yaptığı açıklamada, “Amasya doğumluyum. 1984 yılından bu tarafa bu işi yapıyorum. Şuanda bayiliklere başladık. Nevşehir onuncu bayiimiz oldu. Bundan sonra da bayilik vermeye devam edeceğiz. Burada et döner üzerine hizmet vereceğiz. Etimizi kendimiz imal ediyoruz. Kendimiz açıyor ve kendimiz servis yapıyoruz. Vatandaşlarımız tereddütsüz yiyebilecekleri, helal kesim olarak etin en iyi yerinden yiyebilirler” dedi.

"Hergün sağlık için 150 Gram Et..."

‘Ne Yediğini Bilmek Herkesin Hakkı’ sloganıyla hilesiz %100 yaprak et döner lezzetini Nevşehir halkı buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten işletme sahibi, dönerlerinin %100 dana etinden yapıldığını belirterek; “Helal kesim ürünleri kullanıyoruz ve ürünlerimizde transyağ bulunmamaktadır.” dedi.

FİB Ajans Organizasyon olarak yeni işletmenin Nevşehir'e hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.