AK Parti kurucularından Nevşehirli değerli hemşehrimiz Eski Kamu Denetcisi ve 19.20.21.22. Dönemler Nevşehir Milletvekili Mehmet Elkatmış, geçirdiği beyin kanaması nedeniyle ameliyata alındı.

 DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN! 

Başkent Ankara'da ki özel bir hastanede bugün saat:11.00 itibarı ile ameliyata giren değerli büyüğümüz Mehmet Elkatmış için tüm değerli hemşehrilerimizin dualarını bekliyor. Taraflı tarafsız herkesimin büyük evgi ve saygısına mazhar olmuş Nevşehir'in yetiştirdiği önemli değerlerimizden Mehmet Elkatmış'a  geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyor, Allah'tan acil şifalar diliyoruz...

Elkatmış başarılı bir ameliyat geçirdi...

Şuan ameliyattan yeni çıkan Elkatmış'ın başarılı bir ameliyat geçirdiği bildirildi. Doktorlarının ameliyat sonrası hastanın bir süre yoğun bakımda ve sonrasında serviste misafir edeceklerini ardındanda yaklaşık 2 ay boyunca evinde istirahat etmesi gerektiğini ifade ettiler.

Elkatmış ailesi ise, değerli büyüğümüz Babamız, çok şükür başarılı bir ameliyat geçirdi. Kendisi için dua edip, iyi dileklerini ileten Nevşehirli tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz dediler.

Şuan yoğun bakımda Doktorlarının gözetimi altında bulunan değerli büyüğümüz Sayın Elkatmış'ın belli bir süre istirahat etmesi gerektiği için bu sürede ziyaretçi kabul edilmeyeceği belirtildi. 

FİB Haber Merkezi olarak tüm sevenlerinin bu anlayışı göstereceğini ve 2 ay sonra daha sağlıklı bir şekilde aramıza dönmesini yüce rabbimden diliyoruz.