AK Parti Özkonak Gençlik Kolları Başkanı Fatih Erden ile eşi Jale Erden'in biricik evlatları Melih Erden Özkonak aile çay bahçesinde düzenlenen muhteşem bir sünnet merasimi ile delikanlılığa ilk adımı attı.

Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Özkonak kasabasının sevilen ve saygın ailelerinden "Erden" Ailesinin biricik evlatları "Melih Erden" muhteşem sünnet merasimi davetlilerden tam not aldı.

Sünnet düğününde aileler konuklarını kapıda karşılayarak en iyi şekilde ağırlarken, Düğün salonuna Fikret Çapacı'nın sunumlarında maytaplar, konfetiler, alkışlar ve mehter marşı eşliğinde giren Melih Erden için çeşitli sürprizler hazırlanmıştı. Ellerinde Türk bayrakları ile Özkonaklı gençlerin eşlik ettiği girişte sahnede "Hilal" oluşturuldu. Sahnenin tam ortasında yer alan Minik "Melih" ise Bayrağımızdaki Yıldız'ı temsil etti.

Daha sonra evlatları Melih Erden'e Annesi Jale ve Babası Fatih Erden tarafından Kuran ı Kerim ve Türk Bayrağı verilmeside davetlileri duygulandırrıken uzun süre alkışlandı.

Özkonaklıların büyük ilgi gösterdiği Sünnet düğününe; TBMM Divan Katip Üyesi Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, Avanos AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Fatih Kesal, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Özkan ile ERDEN Ailesinin çok sayıda eş dost akrabaları ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.   

Erden ailesi adına davetlilere teşekkür eden Fatih Erden “Bizleri bu mutlu günümüzde, evladımızın Mürvetlerinde bizleri yalnız bırakmayan tüm davetlilere sonsuz şükranlarımızı sunarız” dedi.

Sünnet-i müekkedeleri yerine getiren Minik Melih Erden'in Erkekliğe adım attığı bu gurur gününde anne ve babası Jale ile Fatih ERDEN Çifti, “Bu gün ailemiz için en önemli ve güzel günlerden biridir. Bu gururu ve mutluluğu yıllar önce oğlumuzun doğumu ile yaşamıştık. Bu günde erkekliğe adımlarıyla yaşama devam ettik. Böylesine önemli bir günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Allah’ın izni ile inşallah oğlumuzun mürüvvetini görmekte bir arada nasip olur” dediler.

Evlarının sünnet düğünü ile Jale ve Fatih Erden çiftinin evliliklerinin 11. yıl dönümüne denk gelmesi sebebiyle çifte mutluluk yaşayan ve eşine sürpriz yapan Fatih Erden sahnede diz çökerek eşine tek taş yüzük hediye etti.


Bütün akrabaları ve arkadaşları yanında olduğu için sevinçli olan "Melih Erden" sünnet çocuğu olmanın tadını doyasıya çıkarırken düğünün son bölümünde yorgun düşünce sünnet tahtında uyuya kaldı.
 

Bizde FİB Ajans Organizasyon olarak ERDEN ailesine yavrularıyla beraber ömür boyu mutluluklar dileriz.

Düğün ve Sünnet Organizasyonlarının Nevşehir ve Kapadokya da ki 1 numaralı adresi FİB ajans & Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

0 384 212 9 444 
GSM: 0 532 627 28 74
www.nevsehirorganizasyon.com
www.fibajans.com