Nevşehir merkez Yeni Mahalle Milli İrade Caddesi üzerinde açılan Beyoğlu Börekçisi bugün düzenlenen görkemli bir törenle açıldı. 

Nevşehir’deki yerel işletmeler her alanda biz de varız demeye devam ediyorlar. Nevşehirli genç girişimci Koray Akbaş tarafından halkımızın hizmetine kazandırılan Beyoğlu Börekçilik düzenlenen törenle açıldı.

Hafız Mahmut Kemikkıran hoca efendi tarafından okunan dualar eşliğinde gerçekleştirilen açılış töreninde yapılan duanın ardından işyerinin açılış kurdelesi Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından kesildi.

NEVŞEHİR  HALKINA YENİ DAMAK TADI SUNACAĞIZ

Çıtır çıtır lezzetin adresi Beyoğlu Börekçisi İşletme Sahibi Koray Akbaş,"Öncelikle, Türkiye'nin börekte önemli bir markasını şehrimize kazandırmış olmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Beyoğlu Börekçiliğin farklı tadını Nevşehir ve tüm Kapadokya bölge halkı eminim çok beğenecektir. Gerek yapılışı gerek kullanılan malzemesiyle böreklerimiz çok lezizdir. Günümüzde alışılagelmişin dışında kendimizin geliştirdiği çeşitleriyle de Nevşehir halkımızın damak tadına sunmaktan onur ve gurur duyacağız. Evlere de paket servisimiz mevcuttur. Bu vesile ile açılış törenimizde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz. ” İfadesini kullandı.

Akbaş; "Nevşehir'de hizmete giren Beyoğlu Börekçisi firmamız ile Türkiye'de iddialı oldukları kol böreğinde, kaliteden ve hijyenden ödün vermeden Nevşehir halkının hizmetine sunacaklarını ve bu vesile ile tüm Nevşehir halkını Börekte lezzet diyarı Beyoğlu Börekçiliğe beklediğini açıkladı.

Açılışa özel katılan misafirlere işletmenin meşhur böreğinden ikram edildi. 

Adres: Yeni Mahalle Milli İrade Caddesi (Crown plaza otel girişi) No:9 Nevşehir/Merkez

ALO Börek Sipariş Hattı: 0 541 598 50 50 (1 kg ve üzeri için)

Ürünlerimiz: Kıymalı peynirli patatesli kol böreği, kıymalı, peynirli su böreği, tereyağlı adana böreği, 20'ye yakın poğaça çeşidi, Mork ekmek mücizeli mor poğaça...

Bizde www.fibhaber.com olarak Beyoğlu Börekçiliğin Nevşehir'imize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.  

İşyerinin açılış organizasyonunu FİB Ajans Organizasyon tarafından yapıldı.