7 yaşındaki minik Lösemi hastası Salim Denizhan için tüm Nevşehir ayağa kalktı, uygun ilik için seferberlik başlatıldı.

İlk olarak FİB Haber Merkezi tarafından duyurulan minik Salim için üç 'tüp kan ver' kampanyasına, kentte çok sayıda bağış yapıldı.  Bağış formları dolduran Nevşehirliler, teker teker kan verdi. Çok sayıda kan örneği toplandı. Toplanan kanlar Salim yavrumuz için uygun olup olmadığının belirlenmesi için laboratuvara gönderilecek.

Kampanyada toplanan kanlar sadece Salim için değil, onun gibi ilik bekleyen bütün hastalar için umut olacak. 

Öte yandan Kök hücre bekleyen küçük yavrumuz Salim Denizhan için başta Nevşehir Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ile birlikte İl Müdürlüğü personelleri ve gönüllü  gençlerde kan bağışında bulundu.

Nevşehirli 7 yaşındaki Lösemi hastası  Minik Salim’in yeniden sağlığına kavuşabilmesi için kan vermek isteyenler 26 Ağustos 2019 Pazartesi günü Kızılay Kan Merkezi’ne başvurabilecek.

Nevşehirli 7 yaşındaki Lösemi hastası Salim Denizhan, Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yaşama tutunmaya çalışıyor. Minik Salim’in tıpkı yaşıtları gibi sağlıklı bir şekilde yaşamını sürdürmesi için gerekli kök hücrenin bulunması amacıyla Nevşehir’de kampanya başlatıldı. 

Kan bağışında bulunarak kampanyaya katılmak isteyenler 26 Ağustos 2019 Pazartesi günü Ticaret Borsası karşısında bulunan Kızılay Kan Merkezi'ne başvurabilecekler.

FİB Haber Merkezi olarak kampanyaya katılan tüm Nevşehir halkına gösterdiği yoğun ilgi için teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun.