Nevşehir'de damak tadına önem verenlerin yeni buluşma adresi 'Barbeq Ocakbaşı'nda Izgara, Et Şiş, Adana, Tavuk Şiş, Köfte, Ciğer, Pirzola, Kaurga, Tavuk kanat, Kargara, Beyti ile etin her çeşidi ayrı bir lezzet.

'Barbeq Ocakbaşı', İster ailenizle ister iş arkadaşlarınızla ister özel bir gün için rahatlıkla tercih edilecek sıcak bir mekan fiyatlarda Nevşehir'imiz için gayet makul. 

Mekâna ismini veren 'Barbeq Ocakbaşı' aslında ‘sönmeyen bu ateşin’ şifresini sizlere apaçık veriyor.

Nevşehir'de közden gelen lezzetin adresi 'Barbeq Ocakbaşı' , günün her saati zengin ve özenli menüsü ile siz değerli misafirlerimize mutlu ve huzurlu hissedeceğiniz samimi bir ortamda daima güler yüzlü hizmet anlayışı ile servis vermekten mutluluk duymaktadır…

Konu et restoranları olduğunda Nevşehir'in bu açıdan tartışmasız en lezzetli adresi 2000 Evler Mahallesi Üniversite karşısında hizmet veren  'Barbeq Ocakbaşı'nda oldukça zengin çeşit menüleri ile sizleri bekliyor.

Aileniz ya da arkadaşlarınız ile lezzetli ve keyifli bir et, bir birinden leziz ızgaralar yada tavuk yemek istiyorsanız 'Barbeq Ocakbaşı' en doğru bir tercih olacak. Nevşehir'de Izgara, Et Şiş, Adana, Tavuk Şiş, Köfte, Ciğer, Pirzola, Kaurga, Tavuk kanat, Kargara, Beyti yemek isteyenler lezzetin adresi olarak bizleri arayarak siparişlerini istedikleri yere de alabilirler. Sipariş verenlere paket servisimiz de bulunmaktadır. 

ALO PAKET: 0 531 275 11 51

Yöresel Türk mutfağından seçme lezzetleri sizlere sunan ve yemeği zevke dönüştüren 'Barbeq Ocakbaşı', damağınızı şımartan tatlar ve unutulmaz sohbetler için sizleri bekliyor…

'Barbeq Ocakbaşı' Üniversite karşısında....

Adres: 2000 Evler, Mustafa Paslanmaz Cd. No:7, 50300 Nevşehir Merkez/Nevşehir

Telefon: 0531 275 11 51

"Öğrencilere özel fiyat ve menüler"

Anlatmaya gerek yok geliyorsunuz, görüyorsunuz ve bu lezzetlerden yiyorsunuz...

Afiyet olsun...

İşte közden gelen lezzetler...